Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tud ez szexi lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tud ez szexi lenni?

Figyelt kérdés

Elején szeretném leszögezni, hogy ez nem egy kövér nők roast.

Szóval van egy bátyám, akinek elég kövér a barátnője. Nem tudom pontosan hány kiló, egyszer volt egy utalás rá, amiből arra következtetek, hogy 100 kiló körül lehet a 167 centis magasságához. Gyönyörű arca van, ez tény, de ezt a túlsúlyt hogy lehet elfogadni? Nyaraláson voltunk, és én kentem be a hátát, mert a bátyám épp nem tudta. Olyan állaga volt a testének, mintha megtöltöttem volna egy zacskót kacsazsírral amit a boltban vettem, és azt nyomogattam volna. Az oldalán hónalja alatt mellmagasságban a zsír ráhajlott, és nem is tudtam mit kezdjek vele, kenjem-e be alatta vagy sem. Végül bekentem, de volt akkor a lefittyenő zsír ott, hogy két ujjamat elnyelte. Tényleg nem akarok bántani senkit, de majdnem öklendezni kezdtem. És ez a háta volt, nem is a hasa meg a combja, ahol a zsír többsége van. A hasa távolabbra dudorodik, mint nekem szülés előtt 2 héttel.

Hogy tud ez kifejezetten szexi lenni valakinek?

2023. okt. 12. 12:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Miért nem a testveredet kérdezed?
2023. okt. 12. 13:05
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
Erre hokizol?
2023. okt. 12. 13:18
 3/15 anonim ***** válasza:
76%
Ízlések és pofonok
2023. okt. 12. 13:23
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Te milyen vagy, kérdező?
2023. okt. 12. 13:35
 5/15 anonim ***** válasza:
66%

Szerencsére az emberek ízlése különböző és mindenki megtalálhatja a neki való partnert. És egy párkapcsolatban csak az egyik tényező a kinézet, ami lehet akár kizáró ok is, de ha nem kizáró ok, akkor viszont valószínűleg nem az nyom a latba a legtöbbet az összes többi tényező mellett. Amit leírtál az már lehet, hogy nekem is sok lenne, ugyanakkor inkább ezt választanám, mint a vaságyastól 40 kilós lányokat, mert számomra meg az a kiábrándító, amikor a bőre alól kikandikálnak a csontjai.

47/F

2023. okt. 12. 13:42
 6/15 anonim ***** válasza:
39%
izles izles blablabla, de ahogy leirja a kerdezo, nemtudom elkepzelni kinek johet be egy hájgömb
2023. okt. 12. 13:47
 7/15 anonim ***** válasza:
22%

Nagy kugfferba jó pakolni ..

Az első osztály mindig párnázott

2023. okt. 12. 13:53
 8/15 Hussaro Hungaricus ***** válasza:
61%

Én is undorodom a dagadt nőktől. Alapvetően nem is kedveltem a kövér embereket, mert lustának, viselkedésükben is undorítónak tartottam őket. Mára elfogadom, hogy nem mindenkinek elsődleges a sportosság stb. A gyereknevelés pééldául extrém energiákat kíván - tudom. De még mindig úgy gondolom a normális ember ad a testére, lelkére és szellemére is. Viszont az ideálistól mindenki eltér, valaki ebben, valaki abban, valaki kevésbé, valaki jobban - elfogadom.

A szexuális vonzalom nagyon sokrétű, sok komponensű dolog, amit pszichológusok is csak talánokkal meg lehetekkel magyaráznak.

Családi háttér, első benyomások, megnyugatókörnyezet-idea, igazi nő/férfi idea stb. Mindenkinél más és más.

Valakinek a dagadt nők jobban tetszenek, mint a simán nőies nők, mert bizonyos imprintek túlzásban vannak. Pl. tudat alatt úgy véli, a kövérség még nőiesebb, mert gömbölydedebb, vagy a háj gyűrődése szexuális izgalmat vált ki régi élmények miatt. Ezek nem igazán módosíthatók, csak leküzdhető (vagy megélhető, erősíthető) fétisek.

Abszolútum nélkül, atesita modern társadalmunkban az abnormális, már degenerált viselkedés is egyre elfogadottabbá válik, egyre kevesebb és kisebb a gát(lás).

2023. okt. 12. 14:14
 9/15 anonim ***** válasza:
70%
Ez is egy fétis.
2023. okt. 12. 14:24
 10/15 anonim ***** válasza:
57%
Lol, lehet jobb a szexuális életük, mint neked... vagy nem olyan besavanyodott falina, mint te
2023. okt. 12. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!