Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóllnátok ehhez barátság extrákkal kapcsolatban? Ha ilyet beszólna a pasi?
Figyelt kérdés
2éve találkozgatunk,egyikünk sem szerelmes se semmi,de jó baráti viszonyban is vagyunk,közel állunk egymáshoz...eddig minden jó volt. Most ahogy beszéltünk,hogy mikor talizunk mert kedvem van, erre ahogy szóba került,hogy barátnőmnél voltam megjegyezte,hogy "küldjem el hozzá" (dolgozik) majd ő betanítja (tanfolyamrajár). Aztán mikor jeleztem,hogy ez bunkó dolog volt,közölte,hogy velem viccelni sem lehet...pedig nekem ez nem jött le viccnek2023. okt. 11. 19:39
3/14 anonim válasza:
Ezzel nincs semmi gond
Te fújod fel
N
4/14 anonim válasza:
Ez barátság extrákkal kapcsolat, nem párkapcsolat. Nem förmedhetsz fel rá, mert nincs elszámolnivalótok.
5/14 anonim válasza:
Ha ez neked rosszul esett, akkor szerintem te többet érzel a pasi iránt, mint szimpla barátság.
6/14 anonim válasza:
Szóval te már érzelmeket kezdtél növeszteni, és ezért bánt.
7/14 anonim válasza:
Nos ha nem éreztek semmit egymás iránt a barátságon kívül akkor miért lenne bunkóság? Barátok közt elfogadható, hogy esetleg mással is dug majd valaki vagy mindketten, esetleg valaki olyat keres/talál idővel akivel párkapcsolatban is lehet.. vagyis nem szólnék semmit. Esetleg ha rosszul esne akkor magamba nézek, hogy akkor most mit is érzek iránta vagy akarok tőle. Ha többet akkor ez szerint irányítanám a dolgokat ha pedig mégsem akarok tőle többet akkor magamat csitítanám le.
8/14 A kérdező kommentje:
Nem kezdtem növeszteni,tőlem azzal van akivel akar,de bunkóságnak tartottam témázgatás közben,hogy küldjem a bnőmet...én sem mondom nek,hogy hozza a kollégáját. Úgy jött le,hogy nem hozzám van kedve.
2023. okt. 11. 20:43
9/14 anonim válasza:
Ebből még lehet egy jó hármas. De ja, nincs elszámolnivalótok, a kérdés az, hogy érzel-e iránta mégiscsak valamit?
10/14 anonim válasza:
Végül lefeküdtetek akkor amikor ez a mizéria volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!