Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, egy barátság extrákkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, egy barátság extrákkal kapcsolat nem lenne megalázó számotokra?

Figyelt kérdés

Én azt az oldalt képviselem, hogy ilyen csak a lúzereknek, vagy a hiper-szuper elfoglalt embereknek van. Mert épp nincs idejük normálisan csajozni/pasizni.

De az a csaj, aki ebbe belemegy, az miért teszi, és főként, nem érzi azt, hogy a pasi csak ingyen ürítésre (ki)használja?

2023. szept. 18. 00:47
A kérdező szavazást indított:
volt ilyen, nem megalázó, sőt...
volt ilyen, de csak mert nem volt jobb
nem volt soha, de ha úgy lenne, nem zavarna
nem volt soha, inkább szingli vagyok
37 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
Nincs még tapasztalatom, de nem úgy lennehogy akkor én is csak “ürítésre” használnàm őt? Szóval ugyanott vagyunk. Kétélű fegyer, oda-vissza hat.
2023. szept. 18. 01:18
 2/18 A kérdező kommentje:

#2 és te mit ürítesz? 😄

Maximum a felgyűlt hiányodat csillapíthatod.

De értem mire céloztál, és igazad is van, ez nyilván mindkét félnek ugyan úgy ad dolgokat, amik éppen hiányoznak.

Félreértés ne essék, nem vagyok ellene, de azért mint laikus, fenntartásokkal kezelem.

Én az old-school dolgok híve vagyok, és szeretem magát a hódítási fázisait is. Nem csak azt, hogy itt vagyok, te is, akkor meg miért nem dugunk? Főleg mindezt egy nőtől.

Aztán persze ki tudja, van olyan, akinél nem haboznék sokat. De szerintem utána lehet többet akarnék, mint csak szex. Érdekes minden esetre, de a mai fiataloknak ez már lassan természetes.

2023. szept. 18. 01:39
 3/18 anonim ***** válasza:
63%

Miért ?

Most is az van

2023. szept. 18. 01:41
 4/18 A kérdező kommentje:

Erre mondom, hogy a z generáció már nem abba nőtt fel, hogy te lány vagy, akkor bizony legyen önbecsülésed, mert csak ez van számodra, ez fog előre vinni az életben, ne add könnyen magad, és lehetőleh szűzen házasodj (aztán persze ez utóbbi alól már akkor is sokan kibújtak), mert marhaság volt.

A mai tinik bulikban idegeneket szopnak, 30-40 éves pasikkal fekszenek össze, gyakorlatilag a legkönnyebben kapható korosztály. Ez szerintem a feminizmus térhódítása, és a nagy fokú szülői nemtörődömség eredménye. A tv műsorok és a barátnők szocializálják a mai korosztályt, mert érdembeli nevelés, és odafigyelés alig van.

Mindent, amiben hosszú évtizedekig el voltak nyomva, most azonnal akarják behozni. És a szülők bólogatnak mindenre, ha épp nem a tv előtt fekszenek unottan, mert egész nap a pénzt kergetik mindketten.

Szex bárkivel, sőt, az a menő ki minél többel, mint a pasiknál, a minap pedig a körúton egy őrült 20-as nő próbált lenyomni a sávomból. Több mint, 20 éve vezetek, bevág elém, nekem kell tövig nyomnom a féket, hogy fel be kenődjön a szerencsétlen a szemben lévő buszra, aztán újra előzve sávot vált, és pirosnál még leáll mutogatni nekem. Majdnem kiszálltam, nem sokon múlt..

Szóval WTF ez a mai fiatal korosztály.

2023. szept. 18. 02:10
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Miről beszèlsz, 20 éve is volt a huszonèveseknek szexpartnere. Csak akkor még nem tudott róla a fèl világ, nem ìrták ki a netre.
2023. szept. 18. 05:27
 6/18 A kérdező kommentje:

20-25 éve voltam gimis. Akkoriban kezdtek el a csajok kibontakozni, de akkor sem volt ez annyira mindennapos.

Igen, tudtuk pár lányról, hogy kavar valakivel, az összesen 35-40 csajból, akit ismertünk.

A többi csak az eszét játszotta már akkor is másoknak.

De én a szüleim korabeli időről beszéltem, mikor még mindenki falun élt szinte, és a tv is ritka volt. Egész nap a munka ment, aztán otthon várta a sok teendő. Nem is lett volna idő tvzni.

De arra mindenkinek volt gondja, hogy az udvarlókat megválogassa, és úgy-ahogy vigyázzon a lányai erkölcseire.

Az akkor nem úgy ment, hogy nosza, barátom vagy, akkor itt a pinám. Ott volt tartás, és ki is nézték azt, aki félrement, vagy az udvarlónál maradt késő estig.

2023. szept. 18. 05:50
 7/18 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy ez ma már nagyon old timer duma, és rég volt az, amit írtam, de mint férfit, valahol meglep, hogy a nők is ennyire átváltottak, és csak az élvezeteket keresik. Házasság, sőt, kapcsolat se kell már, elég a csupán a szex.

Valahol akkor ők is mentalitásban pasik lettek, csak az élvezet, mindenféle elkötelezettség nélkül.

Persze kicsit kisarkítva, de ez így van.

2023. szept. 18. 06:07
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

De igen, mindennapos volt régen is, nagymamám elég cifra dolgokat mesélt arról a korról, mikor kamasz volt.

Én jelenleg is ilyen barátság extrákkal kapcsolatban vagyok, jobb nem is lehetne. Kedveljük egymást, néha a szexen kívül is programozunk (pl. közös befüvezés, kocsikázás, éttermezés stb).

Amúgy mindketten szinglik vagyunk, én 30N, ő 44F, nem mondom, hogy nem tudnék beleszeretni, de van jópár olyan tulajdonsága, ami miatt hosszú távon, a mindennapokban nem tudnám elképzelni magam mellett, szóval így nem alakul ki szerelem (fél éve tart).

Nem megalázó egyáltalán, nekem így jó, amúgy mind a ketten sokat dolgozunk, építgetjük az életünket, de ha ránk jön a szexelhetnék, vagy csak leszaladnánk a Tiszához enni egy halászlevet, csak egy telefonunkba kerül.

2023. szept. 18. 09:01
 9/18 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, válaszaidból inkább az jön le hogy nem tudod magad túltenni azon hogy a nők is kereshetik CSAK A TESTISÉGET, mert miért ne? Éppen ez a jó a mai világban hogy már senkinek sincs se kedve, se ideje, se energiája eljátszani a szende szüzet. Igen, nők is NÉHA csak orgazmust akarnak. Ennyi.
2023. szept. 18. 11:01
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez abszolut működik.

Több kapcsolatom volt, ahol a lányt támogattam, de nem lett belőle több, mint szexkapcsi és ezt mindketten tudtuk és élveztük.

2023. szept. 18. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!