Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, egy barátság extrákkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, egy barátság extrákkal kapcsolat nem lenne megalázó számotokra?

Figyelt kérdés

Én azt az oldalt képviselem, hogy ilyen csak a lúzereknek, vagy a hiper-szuper elfoglalt embereknek van. Mert épp nincs idejük normálisan csajozni/pasizni.

De az a csaj, aki ebbe belemegy, az miért teszi, és főként, nem érzi azt, hogy a pasi csak ingyen ürítésre (ki)használja?

2023. szept. 18. 00:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Neked véletlen nem az a bajod hogy nincs ilyen partnered és ez frusztrál.

Nézd igényei mindenkinek vannak

A szex meg nem csak annak jár akinek van pár kapcsolata .

Miért baj Ez a barátság extrákkal dolog ?

Inkább vagyok egy olyannal akit ismerek bízok benne mint egy olyannal akit 20 perc alatt ismertem meg a lenti kocsmában

2023. szept. 18. 12:14
 12/18 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem akkor valamennyire mindkét félnek megalázó, mindkettő hagyja magát használni a másiknak. Ez a mai egy elcseszett generáció, és még én is beletartozva érzem magam, mert van egy oldal aki már érzelmileg meg van nyomorodva, különféle múltbéli dolgok által, de a szex még jó ha van, ezért belemegy jobbhíján, mert a párkapcsolat se olyan vonzó, ha lehetne. Meg van egy másik oldal, aki alapból egy érzelmi egy nulla, és neki ennyi is elég hogy csak szex és kész. Azt meg még hozzá se tettem, hogy ma már mindenki rohan, felgyorsult minden, egy csomó huszonéves dolgozik, egyetemre jár, sokszor a kettő egyszerre, nincs idő egy párkapcsolatot menedzselni, úgyhogy mennyivel egyszerűbb csak rácsörögni a pajtidra hogy találkozzunk már egy menetre.
2023. szept. 18. 14:49
 13/18 A kérdező kommentje:

Teljesen megértem a válaszaitokat, és köszönöm mindenkinek.

Az tény, hogy sokkal egyszerűbb, és a mai fiataloknak másabb igényeik vannak. Az meg, hogy játszuk el a szende szüzet kiábrándító volt régen is.

#9 Már hogyne tudnám magam túltenni rajta, hogy a nők is kereshetik csak a testiséget? Volt is benne részem fiatalon nem egyszer, és meg fogsz lepődni, de nagyon is örültem neki, hogy ennyire egyszerűen kezelik ők is.

“Igen, nők is NÉHA csak orgazmust akarnak. Ennyi.”

Nyilván, de gyakran meg párkapcsolatot, törődést, kibeszélést, ölelkezést, csókolózást, és rengeteg romantikát akarnak.

Jól kiemelted, hogy a kulcsszó itt a NÉHA..

Vagy ezt ennyire szét lehet választani, hogy most x évig csak szex, aztán a többi nem fontos addig? Mert egy éjszakás kalandoknál világos, ott másnap már elnis felejtetted, és mehetsz kiélni a romantikus vágyaidat is, de egy hosszabb szex-kapcsolatban ez hogy megy ? Hát biztosan jó az is, csak ott a néha felmerülő igény teljesül, a többi pedig el van nyomva direkt. Nincs olyan egy jó szex után, hogy de jó lenne ha lassan eljegyezne? Persze hogy nincs, ha csak szexre kell valaki.

Tehát nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez a szexbarátság csak egy ún. “ha ló nincs, jó a szamár is” tipikus esete. Nem kiélt, és gyülemlő dolgokkal. De lehet, hogy valakinek konkrétan nulla igénye van a romantikára, és így pont kényelmes.

#11 “Neked véletlen nem az a bajod hogy nincs ilyen partnered és ez frusztrál.”

Mint pasit, persze, hogy frusztrál valahol, hogy nem volt hasonlóban részem kis scrác koromtól, ezt meg is értem 100%-ban, hogy a pasiknak nagyon jó, és kényelmes. A női oldalt, és érzelem mentes szexet nem nagyon tudtam hova tenni ebben. Én azért összeségében jobban szeretem az udvarlós, komoly, és hűséges viszonyokat, ahol a párommal együtt is tudok élni, bármikor beszélgetni, megölelni, együtt végezni a háztartási és kerti munkákat, stb., mint egy jó szex után simán csak rágyújtani és taxit hívni a csajnak. Aztán ha rámjön, újra felcsörgetni, hogy helló, mikor dugunk?

2023. szept. 19. 00:40
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Úgy mennék csak bele, ha garantált lenne a kielégülés. Egyébként meg egy dildó és egy vibrátor is jó, ha alkalmiban a pasi ennyire nem képes és csak önző.

Ezért soha nem volt alkalmim, pont az ilyenek miatt.

2023. szept. 19. 02:11
 15/18 anonim ***** válasza:
79%
Én egy egyedülálló/özvegy anyukát tudnék elképzelni akinek futva marad talán fél órája a gyerek/gyerekek mellett. Heti egy-két alkalommal. Nálam se fér nagyon bele több. Valahogyan egy kapcsolatra sem érzem magam készen, nekem az most sok lenne. 42F kisgyerekkel és már nem vagyok házas, de én nevelem a gyerkőcöt.
2023. szept. 20. 11:17
 16/18 anonim ***** válasza:
53%
Nekem volt barátság extrákkal kapcsolatom nincs abban semmi. Szerelem is volt köztünk
2023. szept. 20. 11:48
 17/18 anonim válasza:
57%

Saját tapasztalat, jelenleg is barátság extrákkal kapcsolatban vagyok nőként és ezerszer jobb, mint eddig bármelyik párkapcsolatom, nem stresszel rá annyira az ember, sokkalta lazább, de megvan azért a romantikus része is (legalábbis nálunk), ugyanúgy van, hogy ölelgetjük egymást, összebújva alszunk stb.

Szóval nem csak arról szól, hogy szex és más semmi, mi mellette tényleges barátok is vagyunk, tehát tudunk egymásra támaszkodni és megbeszélni a dolgokat.

Viszont mivel teljesen más az elképzelésünk a jövőnket illetően (mindketten más országban tervezünk élni) felesleges lenne érzelmileg belebonyolódni egy kapcsolatba, amikor tudjuk, hogy egy év múlva vége lesz.

Így kiélvezzük a jelent, minden bekorlátozás nélkül.

2023. okt. 2. 15:01
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Mucika, ilyenben pont hogy a lúzereknek nincs részük. Nekik a friendzone amiben részük van lelki szemetesként...
2023. okt. 5. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!