Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as Feleségek, nektek heti hány szexre van igényetek?
Figyelt kérdés
Mi van akkor, ha a férjetek többet akar? hogy oldjátok meg?
Rövid kifejtés is érdekel, nem csak a számadatok.
2023. okt. 10. 15:51
11/13 anonim válasza:
Nálunk heti 4 van így elég jó mindkettőnknek, a többi napon szopás van.Tehát van minden nap valami. Átlagban 10-25 perc. Amikor van egy +lány, vagy +pár(havi1x) olyankor meg 3-4órán keresztül és alig tudunk az érzéssel betelni.😀 Szóval mi elég jól megvagyunk. Épphogy 30as.😊39N
12/13 anonim válasza:
nekem kb heti 1 max 2 az igényem. Páromnak a napi 2 lenne.
Kompromisszumként én minden nap kielégítem, szerencsére nem ragaszkodik a puncihoz.
13/13 anonim válasza:
Sokra. De most nulla van, mert a terhességem miatt el vagyunk tiltva a házasélettől (orgazmustól is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!