Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elfelejtettem/nem merek/szoron...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfelejtettem/nem merek/szorongok szexelni?

Figyelt kérdés

Normális volt a szexuális életem az összes barátnőmmel 2019-ig.

Aztán összejöttem egy aszexuális lánnyal, akivel négy évig voltam együtt szex nélkül. Szerettem és elfogadtam, hogy ilyen. Nem is csaltam meg. Aztán nem olyan rég szakítottunk egyéb okok miatt, de már semmi önbizalmam, meg kb. azt sem tudom, hogy mit kell csinálni gyakorlatilag az ágyban, így nem is merek nyitni, leblokkolok ha már szintet kellene lépni az ismerkedésben, pedig anno nagyon jó voltam az ágyban, de mára el sem tudom azt képzelni, hogy visszatérhetek arra a szintre.

35/F.

2023. okt. 9. 20:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%

10 ha aszex vagy akkor neked nem való hetero férfi. Legalább egyikőtök sérülni fog miatta (lsd fentebb az eredeti kérdést)

Ha pedig nem vagy aszex csak problémás, akkor pszichologus

2023. okt. 9. 23:17
 12/19 anonim ***** válasza:
39%

10es valóban..ha nem kell a szex akkor minek férfi? Mi a szarnak? Beszélgetni? Azt tudsz barátnőkkel, anyáddal stb . Tudsz főzni, mosni takarítani? Keresel annyit, hogy eltartsd magad? Ha minden igen ezwkbll akkor mi a szarnak a férfi?

Kérdező, te pedig tényleg nem tudom mit vártál. Valóban ha 30 évesen nem kell 4 évig a szex akkor mit nyavalyogsz most. Ha vele maradsz akkor életed végéig nem lenne már szex és jó lenne, most hirtelen már nem jó? Aszex vagy te is. Nem kell neked nő.

2023. okt. 10. 00:14
 13/19 anonim ***** válasza:
50%
4 évig kibírtad szex nélkül és nem is kívántad? Bro' akkor te is félig-meddig aszex vagy. Neked nem szorongás miatt nem megy, hanem mert aszexuális vagy te magad is. Vágy nélkül meg nem műxik a berendezés.
2023. okt. 10. 00:30
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
A szexet nem lehet elfelejteni, inkább egy depressziós hülye vagy aki csak rinyálni szeret.
2023. okt. 10. 08:03
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Keress megint ilyen nőt:)
2023. okt. 10. 19:00
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
A kur_rva anyátokat pontozzátok le, ti incelsimogatók!
2023. okt. 10. 21:26
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Mondd azt a nőnek, akivel ismerkedsz, hogy tapasztalatlan vagy
2023. okt. 10. 21:30
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Egy válás, vagy halál eset után pl simán van hogy valaki 4 évig nem szexel. Hogy lehet ezt elfelejteni?
2023. okt. 10. 21:36
 19/19 Furfangos Frigyes ***** válasza:
50%
A válásom utáni hat évben tíz nêgy egyéjszakás alkalom volt. Mikor megismertem a második feleségem, kicsit féltem, de amikor oda került a sor, csak hagytam, hogy a természet tegye a dolgát, és jól is alakultak a dolgok.
2023. okt. 10. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!