Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtettem/nem merek/szorongok szexelni?
Normális volt a szexuális életem az összes barátnőmmel 2019-ig.
Aztán összejöttem egy aszexuális lánnyal, akivel négy évig voltam együtt szex nélkül. Szerettem és elfogadtam, hogy ilyen. Nem is csaltam meg. Aztán nem olyan rég szakítottunk egyéb okok miatt, de már semmi önbizalmam, meg kb. azt sem tudom, hogy mit kell csinálni gyakorlatilag az ágyban, így nem is merek nyitni, leblokkolok ha már szintet kellene lépni az ismerkedésben, pedig anno nagyon jó voltam az ágyban, de mára el sem tudom azt képzelni, hogy visszatérhetek arra a szintre.
35/F.
10 ha aszex vagy akkor neked nem való hetero férfi. Legalább egyikőtök sérülni fog miatta (lsd fentebb az eredeti kérdést)
Ha pedig nem vagy aszex csak problémás, akkor pszichologus
10es valóban..ha nem kell a szex akkor minek férfi? Mi a szarnak? Beszélgetni? Azt tudsz barátnőkkel, anyáddal stb . Tudsz főzni, mosni takarítani? Keresel annyit, hogy eltartsd magad? Ha minden igen ezwkbll akkor mi a szarnak a férfi?
Kérdező, te pedig tényleg nem tudom mit vártál. Valóban ha 30 évesen nem kell 4 évig a szex akkor mit nyavalyogsz most. Ha vele maradsz akkor életed végéig nem lenne már szex és jó lenne, most hirtelen már nem jó? Aszex vagy te is. Nem kell neked nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!