Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csípős paprikát vágtam fel és elfelejtettem, most masztiztam és nagyon csíp a puncim. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Légyszi ne röhögjetek ki, halál komoly a kérdés:D mivel sokat fogdostam a paprikájat, rajta maradt a kezemen ez a csípősség és én hülye elkezdtem masztizni. De most nagyon kellemetlen érzés odalent. Mit lehet ezzel kezdeni hogy elmúljon? Csak mert a kezem megmostam kb 6x legalább, mégis rajta maradt. Valakinek van valami ötlete mivel kenhetném be vagy moshatnám le a puncim, hogy elmúljon?2021. aug. 31. 18:38
1/9 anonim válasza:
Ezen nem lehet nem röhögni !!
De próbáld meg tejjel mosni, hátha segít.
Azt mondják hogy ha a szánkat is csípi akkor tejet kell inni.
2/9 anonim válasza:
Csatlakozom az elsőhöz. Bármilyen hülyén is hangzik... Tejet neki. Az semlegesíti.
3/9 anonim válasza:
Kinyalom a puncidból,és enyhülni fog!
4/9 anonim válasza:
Hát én már jártam így, de nem volt erőm kisregényt írni róla. Szóval nem tudom mennyire lehet komoly a kérdés. De ha az, nehogy tejjel mosd, mert az nem a hüvelyhez való, te jó ég. Sajnos nincs csodaszer, ezt ki kell bírni. Hideg vízzel mosd jó sokáig.
5/9 anonim válasza:
Pörköltet, ahhoz jó a csípőspaprika!
6/9 anonim válasza:
Az alkohol oldja a kapszaicint.
Ahogy egy durván csípős indiai kaját úgy mást is le lehet öblíteni sörrel és elmúlik.
A pálinka már csípné az érzékeny részeket, szerintem az alkoholos kézfertőtlenítő is, de az alkoholos kendő jó lehet.
Szappan ide kevés, pattints egy sört inkább!
7/9 anonim válasza:
Ha nem lenne kamu, azt tanácsolnám hogy önts rá tejet.
8/9 anonim válasza:
Keríts egy tejfeles szájú ifjoncot, aki szereti a mexikói kaját.
9/9 anonim válasza:
Vennék egy laza áztatós fürdőt.
És hogy oldottad meg, gondolom mára elmúlt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!