Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csípős paprikát vágtam fel és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csípős paprikát vágtam fel és elfelejtettem, most masztiztam és nagyon csíp a puncim. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Légyszi ne röhögjetek ki, halál komoly a kérdés:D mivel sokat fogdostam a paprikájat, rajta maradt a kezemen ez a csípősség és én hülye elkezdtem masztizni. De most nagyon kellemetlen érzés odalent. Mit lehet ezzel kezdeni hogy elmúljon? Csak mert a kezem megmostam kb 6x legalább, mégis rajta maradt. Valakinek van valami ötlete mivel kenhetném be vagy moshatnám le a puncim, hogy elmúljon?
2021. aug. 31. 18:38
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

Ezen nem lehet nem röhögni !!

De próbáld meg tejjel mosni, hátha segít.

Azt mondják hogy ha a szánkat is csípi akkor tejet kell inni.

2021. aug. 31. 18:43
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
Csatlakozom az elsőhöz. Bármilyen hülyén is hangzik... Tejet neki. Az semlegesíti.
2021. aug. 31. 18:45
 3/9 anonim ***** válasza:
19%
Kinyalom a puncidból,és enyhülni fog!
2021. aug. 31. 18:51
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Hát én már jártam így, de nem volt erőm kisregényt írni róla. Szóval nem tudom mennyire lehet komoly a kérdés. De ha az, nehogy tejjel mosd, mert az nem a hüvelyhez való, te jó ég. Sajnos nincs csodaszer, ezt ki kell bírni. Hideg vízzel mosd jó sokáig.
2021. aug. 31. 18:58
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Pörköltet, ahhoz jó a csípőspaprika!
2021. aug. 31. 20:31
 6/9 anonim ***** válasza:
48%

Az alkohol oldja a kapszaicint.

Ahogy egy durván csípős indiai kaját úgy mást is le lehet öblíteni sörrel és elmúlik.

A pálinka már csípné az érzékeny részeket, szerintem az alkoholos kézfertőtlenítő is, de az alkoholos kendő jó lehet.

Szappan ide kevés, pattints egy sört inkább!

2021. aug. 31. 20:38
 7/9 anonim ***** válasza:
42%
Ha nem lenne kamu, azt tanácsolnám hogy önts rá tejet.
2021. aug. 31. 22:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Keríts egy tejfeles szájú ifjoncot, aki szereti a mexikói kaját.
2021. aug. 31. 23:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Vennék egy laza áztatós fürdőt.

És hogy oldottad meg, gondolom mára elmúlt?

2021. szept. 1. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!