Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elfelejtettem/nem merek/szoron...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfelejtettem/nem merek/szorongok szexelni?

Figyelt kérdés

Normális volt a szexuális életem az összes barátnőmmel 2019-ig.

Aztán összejöttem egy aszexuális lánnyal, akivel négy évig voltam együtt szex nélkül. Szerettem és elfogadtam, hogy ilyen. Nem is csaltam meg. Aztán nem olyan rég szakítottunk egyéb okok miatt, de már semmi önbizalmam, meg kb. azt sem tudom, hogy mit kell csinálni gyakorlatilag az ágyban, így nem is merek nyitni, leblokkolok ha már szintet kellene lépni az ismerkedésben, pedig anno nagyon jó voltam az ágyban, de mára el sem tudom azt képzelni, hogy visszatérhetek arra a szintre.

35/F.

2023. okt. 9. 20:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
27%

Hát bocsi. De nehéz elképzelni azt hogy olyan valaki legyen (akárcsak annyira is) jó az ágyban, akinek annyira se fontos a szex hogy összejön egy aszexel.

Mi itt a kérdés? Önbizalmad romokban, bár az előtt sem volt tulzottan oké. Tudom, mert én is a külvilág tükrévenmérem le saját értékemet. Ezért vagyok nagyon odaadó a szexben.

2023. okt. 9. 21:03
 2/19 anonim ***** válasza:
29%
Külvilág tükréBen mérem***
2023. okt. 9. 21:04
 3/19 anonim ***** válasza:
60%
Óvatosan fogalmazva, ha semmi gondot nem okozott, hogy 4 évig ne szexelj, akkor sosem lehettél nagy lepedő akrobata.
2023. okt. 9. 21:07
 4/19 anonim ***** válasza:
0%
A kezeddel sem csaltad meg?
2023. okt. 9. 21:19
 5/19 A kérdező kommentje:

Utolsó: az más.

Pedig jó voltam, meg szerettem, de most nem is ez a lényeg.

Szerettem annyira ezt a lányt, hogy minden mást háttérbe szorítottam.

2023. okt. 9. 21:29
 6/19 anonim ***** válasza:
87%

Látom, a gyakorisok kiragadták a lényeget... nem tökmindegy, hogy jó volt e vagy sem az ágyban?!

Itt most nem az a kérdés.

Vagy keresel magad mellé egy olyan lányt, aki hasonlókon ment keresztül. Vagy egy olyat aki ezt elfogadja, megért, támogat és segít.

Esetleg pszichológus, szexuálpszichológus.

2023. okt. 9. 21:33
 7/19 mantis religiosa ***** válasza:
79%
Ismerkedésnél, mondd, hogy szűz vagy még. Ha szerencséd van, kifogsz egy türelmes tanítót. 🤩🤩
2023. okt. 9. 21:52
 8/19 anonim ***** válasza:
30%
5. Nem más. Valoszinüleg ez az egyik alapja a szorongásodnak, mert érzed mennyire csak a kezed jo neked.
2023. okt. 9. 22:02
 9/19 anonim ***** válasza:
32%
Ilyenek a nők. Szétb.nak mindent.
2023. okt. 9. 22:21
 10/19 anonim ***** válasza:
31%

Bárcsak találnék ilyen férfit aki elfogadja ezt

Jofej vagy

2023. okt. 9. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!