Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Lehet nagy farkú pasi is lúzer?
Legtöbb szűz srácnak gondolom kicsi, ezért fél a lányoktól.
Nagy péniszűt is ismertek lúzert?
A szüzeknek rovid🤣🤣🤣🤣
Persze, elso szex + 15cm🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Barom
Persze, hogy lehet.
Én nem titkolom, engem például eléggé le lehet venni a lábamról a centikkel...szeretem a nagyot. Ettől még egy csomó lúzer nagyfarkú pasival találkoztam, mind a magánéletben, mind pedig a hálószobában.
Egyértelmű, hogy nagyon ritka az olyan, hogy mindenféle tekintetben álompasi, sikeres több területen, és még szép nagy farka is van. Ugyanígy nőkben is ritkán jön össze egyszerre minden.
tehát neked a lúzer az = a szűz kockával gondolom.
hmm
az megvan hogy ma már az összes ember insta kocka..vagy gamer pc-s?
sztem ideje észrevenni xd
A kettőnek semmi köze nincs egymáshoz.
Egyébként a legtöbb szűz izgulós az első (néhány) szex előtt, de ez természetes.
#2 Erre neked van saját reprezentatív statisztikád? :D
valójában szüzek csak lányok lehetnek.
a szűz hártyát átszakítva veszítik el a nőneműek a szüzességüket, "tisztaságukat".
de valamikor elterjedt ez a baromság hogy a férfiak is szüzek..és ezzel vette kezdetét a férfiak gyengítése propaganda.
a nagyfarkúak se érintettek puncit az elején.
én erre jutottam
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!