Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha 2 pasival lennétek hármasban, és az egyiknek egy kis kukac méret lenne a lába között, a másiknak meg egy nagy vastag dorong, mit reagálnátok?
7-es és átlagos méretű legényt mennyire akarnak ilyen kalandba bevenni? csak elméletileg?
merhogy kalandra fantázia szempontból.. valami extrás csávót akar a hölgy általában gondolom. dagadó mellizommal és nagy farokkal.
7-es vagyok.
Nem farokméret alapján választottuk, hanem mert a fiúk barátok voltak, többször is kalandoztak már így együtt és minden résztvevőnek volt kedve egy közös huncutkodáshoz.
Ez a férfiak teljesen téves rögeszméje, hogy a nőket csak a nagy farok érdekli. Nyilván, látványra szebb ha olyan hmmmm, de attól hogy valakinek hosszú a pöcse, még lehet béna, sőt, okozhat vele fájdalmat.
Ugyanez a külső, mármint, a dagadó mellizomra utalva. Lehet hogy én vagyok fordítva összerakva, de nekem lehetne akármilyen kigyúrt a csávó, ha mondjuk egy tahó vagy nagyon buta és ezáltal számomra taszító a jelleme, akkor nem lenne kedvem sem a lábam közé fogadni, sem örömet okozni neki.
#13 De te sem jól látod a helyzetet. Egy nagymérettel rendelkező ugyan annyi eséllyel (ha nem több, mert nagyobb önbizalom stb) jó az ágyban. Ha ugyan olyan a teljesítmény, akkor meg a nagy lesz a jó.
De ugyan ez igaz az izmosságra is (bár ezen lehet változtatni). Semmivel sem több arra az esély, hogy egy izmos a bunkóbb.
7/13 vagyok
A leendő volt férjemnek pl az átlagnál nagyobb a farka. Egyáltalán nem jó vele a szex, semmilyen téren. Sem a technikája, sem a fantáziája, sem a kitartása, sem az odafigyelése.
Volt kifejezetten átlag alatti mérettel megáldott barátom, akinek ez semmiféle gondot nem okozott, egyszerűen nem foglalkozott vele, mert működött, tudta használni.
Ugyanígy a fizikum. Életem nagy szerelme egy kifejezetten nem férfias testfelépítésű pasi volt, de az intellektusa, a fellépése, a határozottsága, a tekintete meg úgy általában, ő maga teljesen mellékessé tette azt a tényt hogy a teste milyen hiányosságokat mutatott.
de mondom, ez is egyéni, kinek mi a fontos.
Igen egyéni és attól, hogy te pont kifogtál ilyet, attól ás meg kisfarkú szerencsétlent fog ki és a nagyfarkú fog tudni bánni vele. De amit írtam, hogy ha ugyan olyan a képességük, akkor a nagyobb lesz a jobb. És ez ellene egy kis péniszű semmit nem tud tenni.
Egyébként neked mi az átlag? Mert sok nőnek a valódi átlagtól jóval nagyobbat gondol átlagnak és így már a számodra átlag alatti lehet valójában átlagos.
Szerencsére ez nem verseny. És nem mindenkinek jön be a vastag farok, én pl szeretem a pasimét, de a barátnőmnek már ő kicsit túl vastag/hosszú, és számára jobban passzol a kisebb, vékonyabb, rövidebb. Mi nők sem vagyunk egyformák.
Nem tudom, soha nem centiztem, csak van már egy kis összehasonlítási alapom, így utólag nyilván "sorba" tudom állítani őket méret alapján.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!