Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok házasság mindig a kielégül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok házasság mindig a kielégületlenség és rossz szex miatt végződik megcsalással vagy válással?

Figyelt kérdés
2023. okt. 9. 09:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem nem.

22L

2023. okt. 9. 09:09
 2/11 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem sem.

21L

2023. okt. 9. 09:11
 3/11 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem mert ha nagyon jó a szex egy kapcsolatban miért vágyna másra valaki?
2023. okt. 9. 09:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
21 és 22 évesen voltatok már házasok vagy éltetek legalább 8 évig monogám párkapcsolatban?
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

5

Kapcsolatban élek és nem kielegületlenség miatt szexelek mással is. Házasság vagy sem, az okok hasonlóak lehetnek...

2023. okt. 9. 09:43
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

A szex hiánya csak a kanári a bányában, nem az ok, hanem az okozat, a jel, hogy mélyen nagyobb gáz van.

A szex két ember viszonyáról szól, ha itt meginognak a dolgok, a vágy is meg ki az ablakon.

Ha pl az egyik fél úgy viselkedik mint egy gyerek, fõzni-mosni-pakolni kell utánna, az kb minden esetben hosszú távon elássa magát. Picit nehéz úgy elcsábítani valakit, hogy 3 órával korábban a sz@rfoltos, mellé pi$ált wct súrolod utánna, amit õ észre se vesz.

Egy kapcsolatot életben kell tartani, még 8-10-20 év után is teperni kell, néha elmenni egy randira, csinálni egy intim vacsorát, táncolni, piknikezni, korizni együtt.

Ha hátradõlsz, és biztosra veszel mindent, elkényelmesedsz, beállsz a hétköznapi robotba, akkor a napi rutin kollégává, munkatársakká tehet bármilyen szerelmespárt.

Aztán meg vannak azok a párok, ahol nincs meg a következetes tisztelet, õszinteség, érzelmi nyitottság már a kapcsolat kezdetén, és ahogy a kezdeti rózsaszín szemüveg lehullik, elmérgesednek a dolgok.

2023. okt. 9. 09:44
 8/11 anonim ***** válasza:
60%

Aki az együtt megszerzése egzisztenciát nem akarja elengedhetetlen. Az szeretőt tart

Aki meg a jéghátán is tudna palotát építeni egyedül az elválik.

29N

2023. okt. 9. 11:30
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem működik a szex hosszú távon akkor oda vezet.
2023. okt. 9. 11:30
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig azt mondom a kapcsolat 50%-át a szex teszi ki. Ahol rosssz vagy kevés az egyik félnek ott bukott a party. 26 éves vagyok, de mentem szét azért lánnyal mert havonta 1x ha szexeltünk. Azért heti 2-3 alkalom nehogy már ne férjen bele seninek...

A másik 50% a kapcsolat maga. Együtt főzni, mosás után kiteregetni, 2 hetente elmenni azért valahova. Gyerekkel is ezeket meglehet csinálni.

A gond ott van ha az egyik fél nem figyel a másikra, beszélsz hozzá de nem hallgat meg vagy bele akar kezdeni valami más dologba. Ott szólok 2x utána meg kuka, mert ha én meghallgatom a párom fordítva is elvárom.

2023. okt. 10. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!