Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuálisan kielégítetlen nők, mi a fő oka a kielégületlenségeteknek?
Igaz férfi vagyok 43 éves
De rossz olvasni a szavazatokat..
Az én házasságomba sincs szex 2 éve
Annyira el hidegültünk egymástól..
A kérdés az ti nők hogy bírjátok?
Mert nem csak a szex maradt el hanem a csók és az ölelés is…
Mit tudtok ellene tenni?
Én fontolgatom azt, hogy keresek egy szeretőt
Részben az első válasz, másrészt a férjem önző, lusta,nem törődöm hozzáállása, hogy engem teljes mértékben lesz*r, akkor jön dugni amikor épp kanos, csak a saját kielégülésére koncentrál aztán ha végzett akkor megy a dolgára. Se előjáték, se orál, se kommunikáció, se semmilyen törekvés arra hogy nekem jó legyen. Ha szólok akkor az a válasz hogy majd legközelebb...
Amikor mondtam hogy el fogom hagyni, nem érdekel akkor kb 2 hónap erejéig összeszedte magát, kielégített néhány alkalommal. De mostanra visszaállt szép lassan az eredeti állapot...
Belefáradtam, feladtam, ez már jobb vele sosem lesz.
6 - tarts szeretőket!!!
Ha új pasival bútorozol össze, egy idő után az sem lesz különb.
A szeretőket meg gond nélkül kiselejtezheted, ha már nem üzemelnek funkcionálisan! 8-as voltam.
Mint a 6-os kb. Jó ha havonta 2-3x kanos, akkor is csak bedugja, pár perc múlva kihúzza és rámélvez, aztán ennyi.
Még szerencse, hogy van egy jó elektromos fogkefém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!