Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiába szexelsz (azt is ritkán szinte), igazából még sem érzed magad kielégítve mert kevés a szex?
Ismerős. 10 év kapcsolat és 4 év házasság után havi egy, nagyon max két szex van, az is többnyire "kutyában": én pizizek ő meg halottnak tetteti magát.
Teljesen elmúlt a korábbi izgalom. Nekem hetente kétszer lenne igényem rá, de folyton csak elutasít. Amikor néha rááll, akkor is "legyünk már túl rajta" alapon, csak fekszik, mint egy fadarab, semmi szenvedély, totál passzivitás. És mindig csak az ágyban, mindig csak missziben vagy néha hátulról, de pl sosem ül rám, pedig tudja, hogy az lenne a kedvencem. A hálószobán kívül pedig soha.
És neki ez így tökéletes, mert nem kívánja többször, az meg, hogy én megőrülök, nem érdekli.
Szerintem ez minden férfi sorsa hosszú távon. Nem csoda, hogy annyi a válás és a megcsalás.
9 éve vagyunk együtt, és 4 éve összeházasodtunk.
Most havi 1 szex van, általában a mensije előtt pár nappal.
Gondolom akkor jut eszébe, hogy megint eltelt egy hónap.
A szexben csak a misszionárius a megengedett a részéről,
de ezt teljes passzivitással csinálja végig.
Csak 1 menet van, mert "elfárad a puncija"
Szerintem jogosan érzem magam kielégületlennek.
Számomra a heti 3-4 hokizás maradt mint lehetőség,
hogy ne pusztuljak bele a vágyakozásba.
De azért az anyagi biztonságot
elvárják...
Kedves 6os! Nem csak a férfiak járhatnak ám ebben a cipőben 😉 jó biztos többen vannak, de nálunk például én igényelném többször.
34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!