Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többsége miért nem tud mosolyogni szex közben? Élvezettől függetlenül ritkán mosolyognak. Férfiként pedig nagyon izgató.
Figyelt kérdés
2023. márc. 23. 21:04
2/12 A kérdező kommentje:
1-es örülj neki ;) az jó dolog.
2023. márc. 23. 21:07
3/12 anonim válasza:
Férfiként mondom hogy nem tudom. De ez miért lényeges??
Nekem bőven elég ha utána ér fülig a szája, mint annak akit a legjobb csödörök egyike vitt a fellegekbe 😎
A hős
4/12 anonim válasza:
Mit kéne mosolyogni szex közben? Nem értem. Ez most stand up comedy, vagy dugás?
5/12 anonim válasza:
Hát nekem sem áll mosolyra a szám szex közben. Inkább nem is akadom tudni, milyen fejem lehet közben. Mosolyogni utána szoktam, ha kielégültem.
6/12 anonim válasza:
Szerinted? Azt várják, hogy minél hamarabb végezz. Persze oda tartják a pin@jukat, mert ugye megkell tartani a pasit, de ennyi.
7/12 anonim válasza:
Én sem mosolygok szex közben. Amikor nagyon belelendülünk, a mosoly valahogy nem jön, sőt, szerintem néha olyan fejet vágok, mint akinek fáj valami, pedig nem. Utána viszont fülig ér a szám. :) Mosolyogni olykor orál közben szoktam, mikor én kényeztetem őt, de ha engem is intenzív inger ér, akkor a szexre koncentrálok.
8/12 anonim válasza:
Mi van béna gyíkok? Irigyek vagytok amiért jól teljesítek a nőknél, vagy csak azért lettem lepontozva mert nem vagyok szűzincel?
A hős
9/12 anonim válasza:
Én szoktam mosolyogni, még Fszal a számban is, nagyon tetszik a férfiaknak amikor felnézek a szemükbe és mosolygok.. 😛 L28
10/12 anonim válasza:
Miért te hahotázol dugás közben vagy mi? Az élvezet arckifejezése teljesen más - de az egyik legizgatóbb dolog a világon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!