Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom már egy jó ideje...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom már egy jó ideje nem kívánja a szexet, én viszont igen. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Már beszéltünk erről nem egyszer, azt mondja semmi baj nincs, csak alacsony a libidója. De én megőrülök ettől a kéthetente egy alkalomtól.

2023. jún. 19. 13:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
53%
Keress szeretot :)
2023. jún. 19. 13:46
 2/20 anonim ***** válasza:
65%

Szokásos két opció amely masztiz többet ill. keres szexkapcsit !

Persze ha egyik se jó akkor marad a szakítás.

2023. jún. 19. 13:49
 3/20 anonim ***** válasza:
91%
Az idő haladtával ez csak rosszabb lesz. Szerintem keress egy másik pasit! Olyat akivel egyforma a szexuális intenzitásotok.
2023. jún. 19. 13:51
 4/20 anonim ***** válasza:
52%
Tarts mellette egy vagy több szex partnert, vagy dobd a kukába
2023. jún. 19. 13:52
 5/20 anonim ***** válasza:
91%

Férfiként mondom, hogy tényleg van ilyen, és nem kell külső okokat keresni. Én se vagyok egy túl magas libidóval megáldott ember, ismerősöm is van ilyen, nem is egy.

Ami szóba jöhet:

1. Szakítás

2. Önkielégítes

3. Szerető (habár ez kérdéses, hogy mennyire fair dolog)

4. Közös megegyezés alapján egy plusz fél bevétele (szerintem sokkal jobb opció, mint a harmadik)

Összeségében viszont én azt tudom mondani, hogy ebből van az első, vagy az utolsó tud hosszútávon normálisan működni. A 2.-nál valószínűleg egy idő után megunod, a 3. pedig rizikós, ha lebuksz.

2023. jún. 19. 13:53
 6/20 anonim ***** válasza:
68%
Kuka.
2023. jún. 19. 13:57
 7/20 anonim ***** válasza:
83%
Ha szexuálisan nem passzoltok, akkor nincs értelme jövőt tervezned vele. Cseréld le!
2023. jún. 19. 13:59
 8/20 anonim ***** válasza:
85%
A #7-esnél a pont, lehet keresni az okokat (ez a kettő a leggyakoribb: stressz, túl sok meló VAGY az érzelmi elhidegülés, eltávolodás...) de felesleges. Ha ekkora szakadék van a szexuális libidótokban ott hosszú távon egy idő múlva kevés lesz a maszti, alá fogja ásni a kapcsolatot a mindennapokban is. Döntsd el így akarsz-e élni, megelégszel-e azzal ha úgymond neked csak ennyi jár az élettől... szerintem tudod rá a választ.
2023. jún. 19. 14:01
 9/20 anonim ***** válasza:
69%
Volt ilyen kapcsolatom, idővel rosszab lett, egyszer csak azt vettem észre, hogy már két éve nem volt szex. A mostani kapcsolatomban napi több van és nem csak szexuálisan jobb, mint az előző...
2023. jún. 19. 14:03
 10/20 anonim ***** válasza:
Mi van ha pont a pasi az akit máshol fejnek le, aztán otthon már nem kell neki a szex? Hm...
2023. jún. 19. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!