Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A salata (csunya) p*nci olyan, mint a ffiaknal a kis meret (<13cm) ?
Figyelt kérdés
2023. okt. 7. 21:48
21/44 anonim válasza:
16-os vagyok. Péniszem 17 cm és ahogy lemondják a kis péniszűeket én is őket. Kis mellű és saláta pinájú sem kell. Keressenek kis farkút.
22/44 anonim válasza:
Nekem 14 centis kispöcsöm van. Nekem sem kell salátás pinájú ha engem meg lekoktélvirsliznek. Nekem is vannak azért igényeim.
23/44 anonim válasza:
Mert nekem is jogomban áll megtenni azt hogy finnyás arcot vágva otthagyjam, felöltözzek és hazamenjek. 22-es voltam
24/44 anonim válasza:
Én szeretem a salátást, pláne ha tág és a legjobb ha akár öklözhető is lenne.
Méretem 16.5
26/44 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan, hogy csúnya saláta punci.
27/44 anonim válasza:
28/44 anonim válasza:
Egyet értek a 27-sel rengeteg lánynak van salátás puncija nehogy már azok egyedül maradjanak azok miatt akiknek a kisgyerekes punci kell csak 😡
29/44 A kérdező kommentje:
A salatas tagaknak kis meretu ffi jar.
2023. okt. 8. 22:42
30/44 anonim válasza:
kis méretű kuki ronda nagy makkal 🤮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!