Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Átlag alatti kinézetű férfikén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlag alatti kinézetű férfiként miért nincs esélyem még egy csúnyább nőnél sem?

Figyelt kérdés
2023. okt. 1. 09:25
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Esetleg rossz helyen keresed
2023. okt. 1. 09:26
 2/23 anonim ***** válasza:
94%
Pont ezért, amiért így rangsorolod és tárgyilagosan osztályozod az embereket
2023. okt. 1. 09:31
 3/23 anonim ***** válasza:
95%
Magadat sem tartod sokra, hogyan várhatod ezt el másoktól?
2023. okt. 1. 09:40
 4/23 anonim ***** válasza:
88%
Mert nincs stílusod, nem tudsz csevegni, nem tudod megbeszéltetni őket. Nem tudod megnevettetni őket. Nem a külsőd a gond hanem az, ahogy az egészhez hozzá állsz.
2023. okt. 1. 09:41
 5/23 anonim ***** válasza:
96%
Én erősen átlag alatti kinézetű voltam mindig is, mégis voltak barátnőim, most meg feleségem. Igen, nekünk nem úgy megy, hogy kinézel egy nőt a buliban, és aznap viszed is szobára. (Bár sok alkohollal ez is előfordult.) Először is az ápoltság, öltözködés kiemelten számít, de kinézetre így sem fogsz kitűnni, csak nem hajtanak el azonnal. Aztán dumálni kell, meghallgatni őket, udvarolni hetekig/hónapokig. Igen, ha el akarsz valamit érni abba bele kell fektetni nem kevés munkát.
2023. okt. 1. 09:55
 6/23 anonim ***** válasza:
25%
Mert a feminista propaganda azt táplálja a női fejekbe, hogy még a csúnya, elhízott, igénytelen, mamahoteles nőnek is alanyi jogon jár a jóképű, magas, kigyúrt, gazdag férfi.
2023. okt. 1. 10:04
 7/23 anonim ***** válasza:
43%
Tudom mit érzel, én is így vagyok vele. Van egy haverom ő kb 10/10-es pasi és még az ágyban is verhetetlen és ezt elég sokan tudják. Kb bármelyik csajt megkapja. Ahol lakunk (2000 fős falu) már vagy 20 csaj megvolt neki, kezdve a férjes nőktől a 16 évesig. Már 18 évesen 25-30-as nőket dugott. Most 24 évesen meg 16-18 éveseket. :D Egyszerűen annyira irigylem. Pedig az élet más területén messze nem ennyire sikeres,. mégis simán cserélnék vele.
2023. okt. 1. 10:04
 8/23 Hussaro Hungaricus ***** válasza:
91%

Nekünk pasiknak a lányok kinézete nagyon fontos, valószínűleg az első helyen áll. (Nekem mindenképpen.) A lányoknál ez máshogy van. Nekik a kinézetnél fontosabb a személyiség. Egy csomó sztár például tök ronda és odavannak értük a képzelt személyiségük miatt. Vagy amit sosem értettem, lepukkant rockerek, punkok után kajtatnak sok esetben bombanők... Triggerek: Hosszú haj, gitár, költői lélek (merengő képzelgések drámai megosztása), lazaság (belesz@rás a világba).

Nincs olyan ronda ember szerintem, aki ezekkel ne tudna csajozni.

2023. okt. 1. 10:11
 9/23 anonim ***** válasza:
Tényleg az van, hogy férfi akkor átlag alatti kinézetű, ha egzisztenciálisan is 0, akkor nincs önbizalma, fellépése.
2023. okt. 1. 12:18
 10/23 anonim ***** válasza:
82%
Nyilván megszoktad gyerekként, hogy bizony dolgok csak úgy "járnak". Elég létezni, és anyuka máris lesi a kívánságaid. Az életben ez nem így működik. Minél jobban keseregsz, csak annál rosszabb lesz.
2023. okt. 1. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!