Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tinilányok! Buliban valóban könnyen adjátok magatokat manapság? Én régóta nem járok bevallom és folyton azt hallani, hogy az alkalmiszex melegágya lett ez, egy pia után, már automatikusan mennek alányok a wc-re...
Valami nagyon félrement barátom😀
Nekem nem kell szalagot figyelnem😉
Régen is volt alkalmi szex és most is van.
De nem úgy kell elképzelni hogy mindenki mindenhol. Messze nem olyan gyakori mint ahogy páran mesélik, dolgoztam szórakozó helyen tudom
ha nincs szex akkor azt hazudják.
ennyi. én is találkoztam olyan csávóval hogy előadta hogy hány nőt döntött meg.. állítom 20% a nem igaz :D ez ilyen kan dolog.. aki nem menő az annak tűntetni fel magát.
15.
Nagyon nagynak hiszed magad hogy ide jössz sértegetni.
Senki nem rinyalt feltett egy kérdést.
Ennyire nincs életed? Egy lelkileg egészséges ember nem szokott vitát generálni, provokálni, sértegetni mert olyan kedve van + tudja hogy egyáltalán nem hiteles és nem lehet komolyan venni. Minden rendben van, jól vagy?
Bocsi a késői válaszért, elvoltam kóláért meg popcornért.
#15 vagyok
kicsit erkölcsileg aggályos nekem ez a kérdés.. mégha azt írtad volna "nők/ lányok valóban könnyen adjátok magatokat jóképű fickóknak buliban 2 vodka után.. és miért?"
te konkrétan tini lányokat szólítasz meg hogy könnyen felajánlják e magukat
csodálkozom hogy nem szedték le a kérdést. (Ajánlatokat amúgy törlik.. tilos szexhírdetést nyomatni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!