Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, tinilányok! Buliban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tinilányok! Buliban valóban könnyen adjátok magatokat manapság? Én régóta nem járok bevallom és folyton azt hallani, hogy az alkalmiszex melegágya lett ez, egy pia után, már automatikusan mennek alányok a wc-re...

Figyelt kérdés

2023. okt. 6. 16:19
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Ha lenne életed, nem rajtam járna az agyad már kora reggel, de ez a probléma nem az enyém sokkal inkább a tiéd. Nekem sem hajnalban, sem máskor nem kell írnod! Magaddal légy elfoglalva, bármennyire is érdekes vagyok! Inkább figyelj oda, mert lecsorog a szalagról az anyag! 😀
2023. nov. 6. 12:24
 22/29 anonim ***** válasza:

Valami nagyon félrement barátom😀

Nekem nem kell szalagot figyelnem😉

2023. nov. 7. 21:51
 23/29 anonim ***** válasza:

Régen is volt alkalmi szex és most is van.

De nem úgy kell elképzelni hogy mindenki mindenhol. Messze nem olyan gyakori mint ahogy páran mesélik, dolgoztam szórakozó helyen tudom

2023. nov. 18. 22:12
 24/29 anonim ***** válasza:

ha nincs szex akkor azt hazudják.

ennyi. én is találkoztam olyan csávóval hogy előadta hogy hány nőt döntött meg.. állítom 20% a nem igaz :D ez ilyen kan dolog.. aki nem menő az annak tűntetni fel magát.

2023. nov. 19. 08:32
 25/29 anonim ***** válasza:

15.

Nagyon nagynak hiszed magad hogy ide jössz sértegetni.

Senki nem rinyalt feltett egy kérdést.

Ennyire nincs életed? Egy lelkileg egészséges ember nem szokott vitát generálni, provokálni, sértegetni mert olyan kedve van + tudja hogy egyáltalán nem hiteles és nem lehet komolyan venni. Minden rendben van, jól vagy?

2023. nov. 19. 09:00
 26/29 anonim ***** válasza:

Bocsi a késői válaszért, elvoltam kóláért meg popcornért.

#15 vagyok

2023. nov. 22. 13:36
 27/29 anonim ***** válasza:
Legalább annyit megtehettél volna hogy saját magadat nem égeted egy ilyen "valasszal". Nem tudom mi a problémád, de sok sikert az életben és gyógyulj meg! Nagyon szurkolok!
2023. nov. 22. 17:45
 28/29 anonim ***** válasza:
🧋🍿
2023. nov. 24. 22:45
 29/29 anonim ***** válasza:

kicsit erkölcsileg aggályos nekem ez a kérdés.. mégha azt írtad volna "nők/ lányok valóban könnyen adjátok magatokat jóképű fickóknak buliban 2 vodka után.. és miért?"

te konkrétan tini lányokat szólítasz meg hogy könnyen felajánlják e magukat

csodálkozom hogy nem szedték le a kérdést. (Ajánlatokat amúgy törlik.. tilos szexhírdetést nyomatni.)

2023. nov. 25. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!