Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, tinilányok! Buliban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tinilányok! Buliban valóban könnyen adjátok magatokat manapság? Én régóta nem járok bevallom és folyton azt hallani, hogy az alkalmiszex melegágya lett ez, egy pia után, már automatikusan mennek alányok a wc-re...

Figyelt kérdés

2023. okt. 6. 16:19
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
74%

ez óriási kamu

ha nincs aktus akkor inkább azt hazudják az ilyen emberek

ne hidd el.. valóság az hogy a csajok barátnővel mennek és ők " csak bandázni jöttek.. kopj le" ez a valóság :D

lehet 30 ból 2 buli van ahol tényleg valami csaj leszop valakit.

2023. okt. 8. 02:41
 12/29 A kérdező kommentje:
11 köszi! Ez már sokkal reálisabb hangzik. Látod mások szerint az egész világ egy nagy orgia már 50 éve, csak nekem nincs meghívóm erre a globális zártkörű rendezvényre. 😉
2023. okt. 8. 09:44
 13/29 anonim ***** válasza:
37%
Kérdező, nem tudom te mikor jártál bulizni, engem a 90es években sz.ptak le piáért, cigiért, meg d.gtam csajt mekis hambiért...
2023. nov. 1. 14:58
 14/29 A kérdező kommentje:
Csak engem kerülnek el a k*rv@k ezek szerint.
2023. nov. 2. 11:19
 15/29 anonim ***** válasza:
56%

Lehet hogy egy lúzer veréb vagy, azért.

Engem sem talált meg senki, hogy gyere lesz.plak cigiért...

Kerestem, találtam.

De egyszerűbb itt rinyálni arctalanul, mint ismerkedni..

2023. nov. 2. 18:04
 16/29 A kérdező kommentje:

Nos azt hozzá kell tenni, hogy mindig is magasan volt nálam léc. Azt nyilván nem tudom, veled mik állnak le, de sajnszos, hogy le sem hánynám őket.

Lehet egy igénytlen nulla vagy, sok minden lehet.

Lehet itt arctalanul személyeskedni is, valakinek ettől áll fel... Nyomorék net huszár.

2023. nov. 2. 22:36
 17/29 anonim ***** válasza:
52%

"Csak engem kerülnek el a k*rv@k ezek szerint"

Veréb vagy, ez az igazság...

2023. nov. 3. 06:08
 18/29 A kérdező kommentje:

Igen, mert te akinek reggel 6-kor az volt az első, hogy ezt ide kommentálja, te vagy a sikeres macsók netovábbja!

Taníts mester! 😂😂😂😂

2023. nov. 5. 11:14
 19/29 anonim ***** válasza:
38%

Igen, reggel 6kor, ébredés után, munkába indulás előtt kávézás közben írtam, mi ezzel a probléma?

Nappal dolgozom.

Te gondolom műszakozol, legközelebb majd hajnali kettőkor írok, úgy gondolom neked természetesebb, mert sokat vagy ébren éjjel🤣🤣🤣

2023. nov. 5. 20:06
 20/29 anonim ***** válasza:
52%

sztem ma már senki sem adja könnyen... mer senki se akar adni mint régen.

ma mindenki csak kapni akar.

2023. nov. 6. 04:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!