Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Nektek bejön Kökény Béla testépítő?
Figyelt kérdés
2023. okt. 6. 16:10
1/7 anonim válasza:
o a masik veglet, egeszsegtelenul izmos/kokszos. egy sima izmos ferfi az ideal, nem ez a brutal testepito szint
2/7 A kérdező kommentje:
#1. Ok. És tudnál mondani/linkelni egy olyat?
2023. okt. 6. 16:51
4/7 A kérdező kommentje:
Hány évesnek néznétek őt?
2023. okt. 6. 17:04
5/7 anonim válasza:
Számomra túl nagy, egyszerűen ízléstelenül izmos. Nekem ez majdnem annyira taszító, mint amikor valaki nagyon el van hízva. Értem, van munka mögötte, elismerésem, de egyszerűen nekem túlzó ez az alkat. (Arcra nem az esetem, ahogy a kopasz férfiak se vonzanak.)
Alkatra a sportos, enyhén izmos test jön be. Amikor látszik az illetőn, hogy mozog és figyel magára, de nem ekörül forog az élete és nem viszi túlzásba. Az ilyesmire gondolok (a páromnak is hasonló alakja van):
6/7 anonim válasza:
Nekem nem jön be, nem tetszik a feje. A testével nincs probléma, bár a naturálisabb testalkatot jobban preferálom.
De lehet ha megismerném, változna a véleményem.
7/7 anonim válasza:
5: ne haragudj meg, de amit mutattal, az nem enyhen izmos, hanem gebe. szel elfujja kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!