Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Testépítő lányok! Milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Testépítő lányok! Milyen hatással van a szexuális életetekre az edzés?

Figyelt kérdés
Érdekelne hogy ha egy csaj profi testépítő akkor az edzés és a táplálékkiegészítők milyen hatással vannak rá.

2022. szept. 1. 10:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%

Nem vagyok profi testépítő, de több mint 30 éve sportolok. Sokféle sporton vagyok már túl, pár éve saját testsúlyos és súlyzós edzéseket végzek.

A táplálékkiegészítők semmilyen hatással nincsenek.

Az edzés hatására viszont még ennyi év után is ugyanúgy endorfint termel a testem, és ennek következtében sokszor vagyok kívánós edzés után.

Nagyobb súlyt használva pedig, amikor terhelve van a gerincem, időnként spontán orgazmust is elérek.

2022. szept. 1. 10:42
 2/18 A kérdező kommentje:
Nahát ez érdekes🙂
2022. szept. 1. 10:46
 3/18 anonim ***** válasza:
65%
Az,hogy normális hetero férfiaknak nem áll fel egy színizom,vagy nagyon szálkás nőre. Akinek mégis az is max párszor kiváncsiságból kiprobálja és ennyi. Jó az edzés,kell edzeni . De a testépítés nem a legszerencsésebb , pláne nőknél.
2022. szept. 1. 11:07
 4/18 A kérdező kommentje:
3as ezt nőként írod?
2022. szept. 1. 13:02
 5/18 anonim ***** válasza:
Nincs hatással, a táplálékkiegészítők - ha nem illegális szereket használsz - szintén nem befolyásolják a libidót. Mondjuk nyilvánvalóan egy 2 órás kemény edzés után inkább a pihenés, s nem a szex jár az eszedben 😅
2022. szept. 1. 13:27
 6/18 anonim ***** válasza:
Volt pár éve valami testépítő nő itt, aki feltette a kérdést hogy miért lehet, hogy manapság már megalázónak érzi a kutyapózt, és újabban nőkkel is kívánja. Nem tudom, hogy csak trollkodott-e.
2022. szept. 1. 13:28
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
11:07 ilyet csak olyan férfiak mondanak, akik félnek az erős nőktől. 39 éves vagyok, és határozottan izmos, de még normális hetero férfi nem tiltakozott a testem látványa miatt…
2022. szept. 1. 14:08
 8/18 anonim ***** válasza:
55%
7 bocsáss meg, de nem mindenkinek vonzó a férfiasra gyúrt női test, és ez nem félelemről szól.
2022. szept. 1. 14:42
 9/18 anonim ***** válasza:
Ízlés kérdése, nekem férfiként nagyon tetszenek az izmosabb nők.
2022. szept. 1. 14:48
 10/18 anonim ***** válasza:
Kérdező! Hármas vagyok. Férfiként írom.
2022. szept. 1. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!