Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Testépítő lányok! Milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Testépítő lányok! Milyen hatással van a szexuális életetekre az edzés?

Figyelt kérdés
Érdekelne hogy ha egy csaj profi testépítő akkor az edzés és a táplálékkiegészítők milyen hatással vannak rá.

2022. szept. 1. 10:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szintén 3. Nem félek az izmos nőktöl de egy férfiassá gyúrt női test látványa ,vagy ha nagyon szálkás számomra visszataszitó.
2022. szept. 1. 15:21
 12/18 anonim ***** válasza:
Amúgy, ha egy nőnek annyira alacsony a testzsír százaléka az bizony beleszól a hormonháztartásba, lásd elmarad a menstruáció is...
2022. szept. 1. 15:46
 13/18 anonim ***** válasza:

15:46 Igen ez így van, 10%-nál alacsonyabb testzsír esetén. De azt egy nő felettébb nehezen tudja elérni. És ilyen esetekben már orvosok felügyelik az adott sportoló állapotát. Én 20-22%-os tartományban vagyok, azt hiszem nem fenyeget semmilyen hormonális probléma.

Nem szedek szteroidokat, hanem sportolok, egészséges vagyok.

Ha számodra taszító az igényes, erős női test, akkor kúráljál fiúkat….

2022. szept. 1. 18:57
 14/18 anonim ***** válasza:
13, bocs már foglalt a szívem, hiába erősködsz, hogy jó nő vagy.
2022. szept. 1. 19:44
 15/18 anonim ***** válasza:
A kutyát nem érdekli, hogy melyik szerved foglalt…
2022. szept. 1. 20:11
 16/18 anonim ***** válasza:
15, akkor ne irogass nekem, köszi!
2022. szept. 1. 20:42
 17/18 anonim ***** válasza:
A leggusztustalanabb látvány egy szàraz nő… az meg hagyján hogy benne van egy fél patika.
2022. szept. 1. 21:23
 18/18 A kérdező kommentje:
13-asra én írtam rá (ha te voltál az), nem a 15-ös.
2022. szept. 1. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!