Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha többször is előfordult már, hogy az egyik kolléganőmre gondolva maszturbálok, az mennyire gond? Megcsalásról szó sincs.
Figyelt kérdés
Feleségem van, de a kolléganőmmel nincs semmi. Csak szexuálisan izgat, és több alkalommal volt, hogy rá gondoltam közben.2023. okt. 6. 15:54
1/6 anonim válasza:
csak nem te is bekajáltad az illúziót, hogy ha van egy szeretett párod, akkor onnantól soha senki más gondolata nem képes felizgatni? ez az emberek többségére egyszerűen nem igaz.
2/6 anonim válasza:
egyébként attól, hogy mindenképp magadra erőlteted, hogy a feleséged gondolatára maszturbálj, még nem fogod kevésbé vonzónak találni az adott kolléganőt. a masztinak pedig pont az az egyik lényege, hogy képzeletben levezethetsz olyan késztetéseket, amiket a való életben nem tudsz vagy nem akarsz kiélni.
3/6 anonim válasza:
egyébként nekem pont az a tapasztalatom, hogy ha átmenetileg eléggé beindít valaki más, akkor ha néhányszor alaposabban kifantáziálom magam róla, vagy például jobban belegondolok, hogy milyen lenne vele az élet, utána már nem is olyan érdekes.
5/6 anonim válasza:
Én nemrég két kolléganőmmel álmodtam egy édeshármasról. Mit mondjak, ébredés után ki kellett verni.
6/6 anonim válasza:
Szerintem nincs ebben semmi probléma, erre való a fantáziád. Ha helyén tudod kezelni, hogy ez csak fantázia, illetve ennyivel meg is elégedsz, akkor nem lesz gond. Ha nem tudod meghúzni a saját határaid, akkor lehet belőle probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!