Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok legribisebb orális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok legribisebb orális élmény ?

Figyelt kérdés
Legribisebb szopással kapcsolatos élmény ?

2023. okt. 6. 07:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%
#11: Állatias? Az állatok pont nem csinálnak ilyet...
2023. okt. 6. 09:46
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Igen, állatias, úgy bizony, normálisan igényes ember nem csinál ilyed vadidegenekkel, a párjával meg csak házasságban. Az állatiasságot úgy értem , hogy igénytelen és az ember testi méltóságát teljesen lealázza. Igen, az állatok SEM süllyednek oda, hogy bárkivel csak úgy... A becstelenség az , amikor fűvel-fávval....
2023. okt. 6. 09:57
 13/24 anonim ***** válasza:
89%
#13: maradjunk annyiban, hogy Te így gondolod, más meg másképp. Ha neki az a jó, hadd csinálja, nincs jogod ítélkezni felette.
2023. okt. 6. 09:59
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Maradjunk tehát emberek, aztán kerüljük az ilyet, mindenki jobban jár. Mert az élet nem a szabadosságról szól - az ugyanis a démoni szexliberalizmus szakadéka. Családot kell alapítani és ahhoz tisztán megélt kapcsolat kell. Az ember teste nem játék és nem élvezeti cikk. A szex a házasság része és szerelem kell hozzá. Nem pedig ösztön.
2023. okt. 6. 09:59
 15/24 anonim ***** válasza:
89%
#15: csak magamat tudom idézni: "maradjunk annyiban, hogy Te így gondolod, más meg másképp" :)
2023. okt. 6. 10:04
 16/24 anonim ***** válasza:
80%
Ne etessétek a trollt!
2023. okt. 6. 11:47
 17/24 anonim ***** válasza:
89%

Geco az a válasz 😂😂😂

Lefogadom vallásos. Itt jön ki a vallás igazi arca az az elvakult faszszeműség.

Érdekes mód, vallás nélkül nem ítélkezem senki felett. Aki istenhívő annak ez miért nem megy?

A faxé nem tudsz a saját dolgoddal törődni? Álszent szarok, rajta már a szenteltvíz sem segít....

2023. okt. 6. 12:48
 18/24 anonim ***** válasza:
89%

9 mint írtam Kecskeméten volt egy fesztivál

Meghívtak pár italra beszélgettünk jól éreztük magunkat

Nem voltam részeg se inkább csak jókedvre mosolygós ittam magam

Emlékszem beszéltek arról h egy lányt fel akarnak hívni

Én meg rá bkérdeztem h miért akarnak prostihoz menni ha én is itt vagyok ráadásul pénzbe se kerülök.

Hozzá teszem 0 alkohollal is bele mentem volna

2023. okt. 6. 13:24
 19/24 anonim ***** válasza:
91%

14es

Jössz itt házasság előtti szex bűn dologgal

Az. Nem bűn hogy a szex kategóriát olvasod és irogatsz

2023. okt. 6. 13:25
 20/24 anonim ***** válasza:
95%

Szalloda medencejeben (ugy hogy mar zarva volt a wellness reszleg) az exem haverjaval

19 eves voltam

2023. okt. 6. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!