Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem 19 voltam
Nemierőszak
Szerinted milyen élmény vót
Osztálytársak voltunk a lánnyal, ő is szűz volt még, meg én is.
Nem voltunk szerelmesek egymásba csak jó barátságban voltunk.
Egyszer szóba került hogy mi lenne, ha kölcsönösen segítenénk egymáson. ;)
Megdumáltuk hogy nála csináljuk, meg mikor nincsenek otthon az ősei sem, meg a tesója sem. Vittem gumit és megtörtént a dolog.
Mikor levetkőztünk egymás előtt, nagyon felizgultam tőle, nem is hittem hogy ilyen jó bőr az a lány! Sokkal erotikusabb volt az egész action, mint amire számítottam. Kivéve, hogy több időt bénáztam a koton felhúzásával, mint amennyit a farkam a puncijában volt. :)))
Amúgy nagyon jó érzés volt benne lenni, csak ahogy elkezdtem jobban mozogni, kb. 1-2perc alatt eldurrantam. A gumi lehúzása után leszopogatta a kukimat, mondta hogy fincsi, nekem meg dagadt a májam, hogy nővel voltam, meg hogy "nagyfiú" lettem. Mondhatni rohadtul boldog voltam és büszke. 1-2 hónapig még szexeltünk így párszor, de aztán ő beleesett egy idősebb srácba, később nekem is lett barátnőm.
A barátságunk megmaradt utána is évekig, ha pedig úgy hozta az élet, hogy épp szinglik voltunk mindketten, szívesen kielégítettük egymást testileg és sok tapasztalatot is cseréltünk ilyenkor. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!