Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom (férfi) ritkán/ nem élvez el szex közben. Miért? A párkapcsolatunkban semmi probléma nincsen, kb. kétnaponta van aktus. Viszont borzasztóan megdolgoz engem. Általában több mint háromnegyed órán át tart.
(Jelentős részben én dolgozom)
Az előző párkapcsolatában (elmondása szerint) kb. 5 perc elég volt neki. Most viszont ennyi idő alatt sem, pedig fiatalabb vagyok előző partnerénél és jobban is tetszem neki. (elviekben)
Mi lehet a probléma? Sokszor 45 perc után megunom, elfaradok és teljesen elmegy a kedvem az egésztől. (általában látom rajta hogy folytatná viszont nekem ennyi idő után már nincs meg az érzés)
Soha sehogy se jó a nőknek :)
Amúgy nincs semmi gond vele. Azért van a kis szád és a kezed, hogy mikor elfáradsz, akkor befejezed kézzel és szájjal. A férfiak se mondják egy nőre, aki szinte sehogy se tud elélvezni, hogy vaj van vele ;)
Egyébként érdekes, mostanában nekem is tolódik kifele ez az idő. Nem a partner váltja ki, mivel szingli vagyok így nincs állandó párom.
Nem tudom mi lehet az oka.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!