Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hány éves korukig agyalnak ezen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korukig agyalnak ezen?

Figyelt kérdés

A nők/lányok azon, hogy milyen ízű vagy illatú egy férfi ízlése alapján nekik ott lent.

Lehetséges hogy valaki ezt kinövi az előtt, hogy elveszti a szüzességét?

2023. okt. 4. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

Ezt inkább a gasztronómia körében kellene megkérdezni.

A szexualitás egyáltalán nem az ízek és az illatok utcája.

2023. okt. 4. 21:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha tisztálkodik valaki normálisan, mégis milyen lenne? Pina íze van, kellemes, tele feromonnal és a pasit felfűtu szexuálisan.

Ha meg nem fürdik, akkor undorító és igénytelen, bottal se piszkálnám meg, legyen akármilyen jó nő. Volt olyan barátnőm, aki fél éves járás után azt hitte úgy fogom kinyalni, hogy 2 napja mosta ki magát és nagy WC-je is volt, szaros tangával, a lyuka körül szarcsimbókokkal. Van akinek ez természetes. Én még sosem adtam mostadlanul nő szájába vagy lyukába a szerszámomat.

2023. okt. 4. 22:22
 3/5 anonim ***** válasza:
78%

Sose agyaltam rajta

Szatén se felnőtt nőként

29n

2023. okt. 4. 22:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Szűzen*
2023. okt. 4. 22:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Sose agyaltam rajta szüzen se.

Aztán (amúgy még szűz voltam amikor először szoptam) megtapasztaltam és talán kissé meglepődtem, hogy a sperma enyhén sós, de nem is éreztem nagyon szagot (rosszat szerencsére nem, jót se) és ennyi. Gondolom mindenkinek picit más, annak a srácnak jó volt:)

2023. okt. 5. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!