Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat működhet így?
Figyelt kérdés
Szexet beszéltünk meg. Volt is már petting. Amikor megláttam meztelenül meglepett mert kisebb de leginkabb vékonyabb volt mint akivel előtte voltam. Ettől még lehet jó a szex?2023. okt. 4. 12:50
1/11 anonim válasza:
Ha nem csak petting történik, hanem minden is akkor utána el tudod dönteni. Te tudod mit élvezel nem?
2/11 anonim válasza:
Próbáld ki
Ha jó működhet
Ha nem akkor pápá
De legalább előtte picsádba próbáld ki oda a vékony jó
N
3/11 anonim válasza:
Osz te vagy é a fijú, vagy nem és mi a másik? Fijú, vagy nem?
5/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pasi. 🤦♀️
2023. okt. 4. 13:11
6/11 anonim válasza:
Ha 25 cm-s kolbásza lenne egy szaxiból akkor se nagyon tudod meg hogy dug amíg nem próbálod ki. Ha vonzó neked a pasi, akkor dugjatok egyet és elválik utána mi a pálya.
7/11 anonim válasza:
Ha van kémia, akkor nem ez számít, jó lesz így is.
8/11 anonim válasza:
Próbáld ki, lehet azzal is meg tud dugni rendesen.
Anált szereted, mert oda jó lehet?
9/11 A kérdező kommentje:
Nem anál szexet szeretnék hanem rendes kielégitő szexet 😀
2023. okt. 4. 14:47
10/11 anonim válasza:
Próbáld ki vele, ha már pettingeltetek, meztelün láttad, akkor már állítsd fel a lehető legnagyobbra azt a farkat, és ahogy mondják a puding próbája az evés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!