Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Titeket zavarna ha nem engedné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna ha nem engedné egy lány hogy megujjazzátok vagy elfogadnátok?

Figyelt kérdés
2023. okt. 2. 23:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%
Volt ilyen partnerem. Egy korábbi rossz tapasztalat miatt nem engedte az ujjazást, de ezzel együtt egy brutál érzéki fenomén volt az ágyban. Minden más 120%-on égett, szóval nem volt hiányérzetem :)
2023. okt. 3. 00:42
 12/14 anonim ***** válasza:
A jelenlegi párom például nem mindig engedi, hogy az ujjaimmal kényeztessem. Van amikor csiklandósabb, vagy van amikor érzékenyebb lent és nem szereti olyankor. Elfogadtam ez van. Illetve azt abszolút nem engedi, hogy nyelvvel próbáljak neki örömet szerezni. Azt mondta, hogy kellemetlen érzés számára. Pedig volt nem egy alkalmi partnerem akik azt mondták, hogy jó volt amikor csináltam, nekik pedig nem lett volna okuk hazudni. Tehát az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy vannak olyan emberek akik nem szeretik az átlag által elfogadott kényeztetési formákat
2023. okt. 3. 15:49
 13/14 anonim válasza:
Attol fugg hogy milyen a puncija ha szep es apolt akkor baj ha nem akk jol jarsz
2023. okt. 3. 23:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen, mert akkor feleslegesen van puncija.
2023. okt. 3. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!