Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha nem engedné egy lány hogy megujjazzátok vagy elfogadnátok?
Figyelt kérdés
2023. okt. 2. 23:05
1/14 anonim válasza:
Elfogadnám. (Nem tehetnék mást.)
2/14 anonim válasza:
Attol fugg, egy random lany az utcan az nem zavarna de a baratnom az igazan engedje meg neki is jo
3/14 anonim válasza:
Elfogadnám. Úgy gondolom, van számtalan módja még az intimitásnak, és vannak ennél jóval lényegesebb dolgok is egy kapcsolatban. Mondjuk barátnőm szereti, ha ujjazom, meg azt is ha nyalom, de ha egyik sem tetszene neki, akkor is vele akarnék járni, mert szeretem, és jól érzem magam mellette.
4/14 anonim válasza:
Nem zavarna. Amúgy de kedvencem az ujjazás. Inkább a számat használom, vagy ha nem szűz már akkor a farkamat is (nyilván a szám után)
5/14 anonim válasza:
Szóval NEM KEDVENCEM az ujjazás. Eddig is szinte csak kérésre csináltam, pedig mindig tiszták a körmeim, és rövidre vannak vágva+reszelővel simítva
6/14 anonim válasza:
Engem zavarna. Nagyon szeretek kényeztetni.
7/14 anonim válasza:
Ne is engedje a lány, én hülyére pofoznám a sok takonyfosfickót, aki ilyet kér barátnőjétöl. F
8/14 anonim válasza:
Engem az zavarna, ha nem engedné, hogy szopogassam a mellét. Anélkül nekem nincs szex. Az ujjazást tudom mellőzni.
10/14 anonim válasza:
Nem zavarna, mert egy ilyen kedvtelés nem működhet egyoldalúan. Hiába akarom én, ha ő nem szeretné - akármiért is - és nem egyezik bele saját szabad akaratából.
Feleségem van, akinek számos belső nemi szervét eltávolították orvosi beavatkozás útján és bizony azóta olyan szinten nem kívánja a szexet, hogy sehogy. Nem örültem annak, hogy ez így alakult, de mivel a feleségem, tiszteletben tartottam és tartom, hogy ez a vonal itt lezárult - nagy bizonyossággal - kettőnk között. Nem erőszakolhatom meg és nem bántalmazhatom csak azért, mert adott esetben rám jön időközönként a "pinázhatnék"! Így jártam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!