Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az mitől lehet hogy alig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mitől lehet hogy alig érzem a farkam ha szexelek egy nővel?

Figyelt kérdés
Egy normális hozzáértő ember meg tudná mondani ha van itt egyáltalán ilyen hogy miért van az, hogy aktus közben szinte semmit nem érzek?Egyszerűen nem érzem hogy benne vagyok a csajban,főleg hogy mindig gumival csináljuk.Ő már rég elélvezett meg oda vissza van a farkamtól,én meg szinte semmit nem érzek,órákig tudnám dugni anélkül hogy elélveznék.Ha viszont nyalja a csaj a makkom gumi nélkül akkor sem érzem.Ha nagyon rákoncentrálok és nézem is hogy ténylegesen nyalja a makkom csak akkor érzem de azt is épphogy,nagyon halványan.Ez mitől lehet? Régen éreztem mindent normálisan,főleg ha a nyelvére tette a makkom meg még jól végig is dörzsölte rajta a szerszámot.De mostanában az utóbbi 1 évben meg szinte semmit nem érzek.Ez valami kezdődő idegrendszeri probléma jele lehet? A kezem is sokat remeg indokolatlanul.

2023. okt. 2. 18:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kezdődő epilepszia, menj el neurológiára.
2023. okt. 2. 23:55
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat.
2023. okt. 3. 00:04
 13/14 anonim ***** válasza:

igen hát.. én nekem meg túl érzékeny ott lent.. és már a mennyország kapujában állok ha csak a szőrös nunihoz ér az uborka.

sztem örülj neki! :D

nekem 3 workout akaratereje kell minden sexhez hogy 7-8 percig bírjam, de kompenzálom hogy nagyon érzékien tudom a lányokat kényeztetni.

24/f

2023. okt. 3. 00:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Kicsi
2023. okt. 5. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!