Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor szexelek egy lánnyal és puncinedves lesz a farkam, attól nem lesz baja? Mármint úgyértem hogy nem maró hatású vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 22. 02:54
1/16 anonim válasza:
Nem akarlak megijeszteni, de... De igen, az. Szerinted miért tiltják annyira a 14 év alattiaknak, hogy szexeljenek és a lányok miért nem maszturbálnak? Azért, mert elég fájdalmas dolog a nőiváladék, ha sokáig benne tucsogsz egy időután hasonlóan fog marni, mint a hypo. Aki mást állít az egy szűzfiú!
2/16 anonim válasza:
Az én puncinedvem már 3 f @szt széttmart.
3/16 anonim válasza:
Húzz vegyvédelmi gumit a farkadra...
4/16 anonim válasza:
Láttad az Alient?
Na a puncinedv is olyan, még a vasat is szétmarja.
5/16 anonim válasza:
A kérdező biztos olvasta valahol, hogy a savas kémhatású a hüvely. Megnyugtatlak, nem olyan mértékben az, hogy ilyen jellegű problémát tudna okozni.
6/16 anonim válasza:
Na most majdnem kiköptem a kávémat. :D :D
7/16 anonim válasza:
A nap kérdése mindenképpen.:-)Javíthatatlanok vagy Ti fiúk.
8/16 anonim válasza:
Úgy érzem, fiatal vagy még a szexhez. Mielőtt elkezded, nem ártana, ha utána olvasnál a dolgoknak. Rád fér még a tanulás.
9/16 anonim válasza:
Soha ne szexelj !
Menekülj egy lakatlan szigetre, mert a tudásod gyilkol !
Kora reggel, éhgyomorral ilyet olvasni...
Eldobom az agyam mennyi hülye van...
Ezt akár a Facebookon is megoszthatnánk, egy Kasza Tibi posztban..
Tuti top like-os lenne...
Hihetetlen vagy...
10/16 anonim válasza:
Oké. Kiégtem. Hány éves vagy? Kilenc? Akkor ne használd ezt az oldalt. Menjél inkább homokozni. Szerinted ha maró hatása lenne szexelnének az emberek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!