Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ismeri valaki ezeket a cégeket?

Ismeri valaki ezeket a cégeket?

Figyelt kérdés
Helló jelenleg munkahelyet szeretnék váltani és van 2 lehetőségem ahova eltudok menni dolgozni de egyikről sem tudok valami sokat és azt szeretném tudni esetleg volt e valaki valamelyik cégnél köztetek. Az érdekelne mennyi a fizetés milyen a légkör bent. Az egyik Székesfehérváron a Grundfos ide CNC gépkezelőnek (egyébként ez a szakmám és jelenleg is ebben dolgozom csak pálya kezdő vagyok és sajnos azért mindent még nem tudok. Jelenleg egyedi szerszám gyártásban dolgozom Fanuc típusú Maró gépen és érdekelne az is ha volt esetleg valaki ebben a gyárban a cnc-sek mennyit keresnek , illetve programot írni kell meg ez széria gyártás vagy egyedi dolgok készülnek cnc-n). A másik gyár Balatonbogláron a Datalogic ide technikusnak szeretnének felvenni. Erről a cégről sem tudok semmit csak egy Hr-s cég hívott fel hogy hátha érdekel de semmi konkrétat nem mondott a dolgokról csak , hogy technikusokat keresnek. Fizetés egyik helyen sem tudom most 1200/óra bruttóba vagyok semmi cafetéria meg ilyenek. Távolság szempontból is majdnem mindegy ,mert Siófoki vagyok

2018. ápr. 7. 11:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Datalogic asszem vonalkódolvasókat gyárt (szerel össze?), és a teszkó mellett van, az autópálya lehajtótól kb 200 méterre, vasútállomástól meg fél-1km.
2018. ápr. 7. 14:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Grundfos egy jó cég, biztos, jól fizető helyed van, ha ott dolgozol.
2018. ápr. 9. 19:12
 3/3 anonim ***** válasza:

A Grundfos meg a Sóstói Ipari parkban van, Fehérvár nagy ipari parkjai közül az van az M7-es mellett, szóval tényleg jó helyen van egy siófoki bejáráshoz. Lehet, hogy onnan még céges járat is van (egy ipari parkon belül egy cég busza el szokta szállítani a másik cégnél dolgozókat is, ah úgy van, szóval lehet, hogy nem grundfosos a busz, ami megy Siófokra, de elképzelhető, hogy van vmi szerződése oda).

Egy ismerősöm dolgozik a Grundfosban, továbbá gyárlátogatáson voltam, jó véleménnyel van ő is és én is a cégről. Pontos számokat nem tudok, de jó a fizetés és a juttatások is.

2018. ápr. 9. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!