Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Randevún orális örömöt szerezn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randevún orális örömöt szerezni? (nőként)

Figyelt kérdés
Első sorban férfiakhoz szólna a kérdésem. Hogy fogadjátok ha talin orális örömöt ad a lány/nő? Elítélitek vagy örömmel veszitek? Túl rámenős..belefér? Ki mit gondol? :3

2023. okt. 2. 16:01
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
91%
Engem a férjem azért vett komolyan, mert nem mentem vele első szóra… de akinek bejön az első sz.pas hajrá.
2023. okt. 2. 19:28
 22/40 anonim ***** válasza:
88%

Szopott le csaj az első randin a kocsimban,én örömmel fogadtam.🙂

De a legdurvább az a csaj volt,akit első randin fél óra kávézgatás után fenékbe raktam.

Igaz szexkapcsolatnak indult mindkettő.Az is lett belőlük.

Egyik azóta is tart.🙂

2023. okt. 2. 21:32
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

húú ez nehéz... ez nagyon nehéz kérdés, viccen kívül :D

mert.. valaki szereti a rámenős nőket (mondjuk ez már nagyon az)

a másik dolog hogy ez randi.. és hát előre terveztek nem? belefér ez rögtön elsőre?

én a visszafogottabb nőket szeretem, de van egy énem akinek ez nagyon bejönne, és teljesen elcsavarna ez a vadcica mentalitás.

short: nehéz ügy!

25/f

2023. okt. 3. 00:44
 24/40 anonim ***** válasza:
100%
nagyon bejön valaki? nemsokára randid lesz, és levennéd a lábáról? :D kiváncsi vagyok
2023. okt. 3. 00:45
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően örülnék neki! De attól is függne, hogy hogyan alakultak a korábbi randik! f.
2023. okt. 3. 03:17
 26/40 anonim ***** válasza:
86%
a szeretőm is így indított, laza szopás volt. előtte hetekig csak chat. biztis több lett vilna, de a megbeszélt időre pont megjött neki. nem is szólt, csak akkor mikor szerettem volna én is a bugyijába mászni. jó volt! azóta is megvan 2.5 éve
2023. okt. 3. 08:41
 27/40 anonim ***** válasza:
70%
Ha nem Pankotai Lili az, akkor jöhet.
2023. okt. 3. 09:14
 28/40 anonim ***** válasza:
86%

22-es vagyok

Mondjuk a kérdező azt nem részletezte, hogy milyen randira gondol.

Első, átlagos, beszégetős, ismerkedős randira?Vagy olyanra, ami kimondottan szexkapcsolatnak indul?

Nem mindegy...

Nekem személy szerint nagyon tetszik, ha egy nő bevállalós, és ki meri mutatni a vágyait, azt, hogy imádja a szexet.Sosem tekintettem rájuk emiatt k....ként.

És nem csak amiatt, hogy nekem jó amit csinálnak...az csak egy járulékos előny.:)

2023. okt. 3. 09:28
 29/40 anonim ***** válasza:
9%
Ribi mind az ilyen 🤮f
2023. okt. 3. 14:12
 30/40 anonim ***** válasza:
87%
Én jól fogadtam, engem ezzel fogott meg 8 éve a párom.
2023. okt. 3. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!