Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Randevún orális örömöt szerezn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randevún orális örömöt szerezni? (nőként)

Figyelt kérdés
Első sorban férfiakhoz szólna a kérdésem. Hogy fogadjátok ha talin orális örömöt ad a lány/nő? Elítélitek vagy örömmel veszitek? Túl rámenős..belefér? Ki mit gondol? :3

2023. okt. 2. 16:01
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
29%
Aki első randin szopik az kuka, gyakorlatilag egy full idegent, akkor úgyanúgy màst is aki tetszik tehát hatalmas ribi.f
2023. okt. 2. 16:57
 12/40 anonim ***** válasza:
87%

Többször fordult elő ez velem és volt, amelyikből aztán nem lett semmi, de volt, amelyikből több éves kapcsolat kerekedett -sőt a feleségem is megtette ezt nekem az első randin. Beült a kocsiba, majd mikor elondultam volna, hogy hazavigyem, megcsókolt és a keze már a nadrágomban is volt...

Másnap már újra hívtam randizni. :) (41F)

2023. okt. 2. 17:00
 13/40 A kérdező kommentje:
12es ez nagyon aranyos sztori^^
2023. okt. 2. 17:02
 14/40 anonim ***** válasza:
88%
Simán
2023. okt. 2. 17:03
 15/40 anonim ***** válasza:
84%

Simán belefér a randin.

Persze mi férfiak nagy szájúak vagyunk ha szexről van szó, és akad közöttünk bőven olyan, aki leblokkol ha a randin orális szexig jutna az ismerkedés,

Szóval semmi kivetnivaló nincs a kérdésedben.

2023. okt. 2. 17:16
 16/40 anonim ***** válasza:
85%

Normalis embereknél belefér, viszont én szerintem bepánikolnék, bár én nem is vagyok normális.

Viszont a kapcsolat milyensége tényleg nem ettől függ.

2023. okt. 2. 17:17
 17/40 A kérdező kommentje:
15ös köszike ez igazán jól esett.
2023. okt. 2. 17:19
 18/40 anonim ***** válasza:
77%
Ha leszop rendesen akkor lehet második randi!
2023. okt. 2. 18:08
 19/40 anonim ***** válasza:
76%
#4 Pont ezt akartam én is 🤣
2023. okt. 2. 18:23
 20/40 anonim ***** válasza:
68%

Sehogy sem.

Ha egy komolytalan kalandnak vagy szexkapcsolatnak indul valami, akkor az ne csak annyi legyen, hogy leszop.

Ha pedig hagyományos ismerkedés, akkor az első randin még csak ismerkedtek, megint csak nem illik a képbe az orál.

Az ilyesmit max fesztiválokon tudom elképzelni, olyannal akivel úgysem látjátok egymást többet.

2023. okt. 2. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!