Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randevún orális örömöt szerezni? (nőként)
Többször fordult elő ez velem és volt, amelyikből aztán nem lett semmi, de volt, amelyikből több éves kapcsolat kerekedett -sőt a feleségem is megtette ezt nekem az első randin. Beült a kocsiba, majd mikor elondultam volna, hogy hazavigyem, megcsókolt és a keze már a nadrágomban is volt...
Másnap már újra hívtam randizni. :) (41F)
Simán belefér a randin.
Persze mi férfiak nagy szájúak vagyunk ha szexről van szó, és akad közöttünk bőven olyan, aki leblokkol ha a randin orális szexig jutna az ismerkedés,
Szóval semmi kivetnivaló nincs a kérdésedben.
Normalis embereknél belefér, viszont én szerintem bepánikolnék, bár én nem is vagyok normális.
Viszont a kapcsolat milyensége tényleg nem ettől függ.
Sehogy sem.
Ha egy komolytalan kalandnak vagy szexkapcsolatnak indul valami, akkor az ne csak annyi legyen, hogy leszop.
Ha pedig hagyományos ismerkedés, akkor az első randin még csak ismerkedtek, megint csak nem illik a képbe az orál.
Az ilyesmit max fesztiválokon tudom elképzelni, olyannal akivel úgysem látjátok egymást többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!