Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Randevún orális örömöt szerezn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randevún orális örömöt szerezni? (nőként)

Figyelt kérdés
Első sorban férfiakhoz szólna a kérdésem. Hogy fogadjátok ha talin orális örömöt ad a lány/nő? Elítélitek vagy örömmel veszitek? Túl rámenős..belefér? Ki mit gondol? :3

2023. okt. 2. 16:01
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
97%
Nyugodtan szopd le 23/l
2023. okt. 2. 16:04
 2/40 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az első randin kölcsönös orális szex volt. Igaz, elötte hónapokon keresztűl leveleztünk majd beszélgettünk telefonon, mire eljutottunk a személyes taliig. f.
2023. okt. 2. 16:11
 3/40 anonim ***** válasza:
73%
Párkapcsolatot szeretnél az illetőtől, vagy szexkapcsolatot?
2023. okt. 2. 16:16
 4/40 anonim ***** válasza:
30%
Ha kaptam valamit utána adok. Nehogy már ennyire alá rendeljen magam már az elején.
2023. okt. 2. 16:17
 5/40 anonim ***** válasza:
92%

Szerinted...? 😅

Én még sosem ellenkeztem, hogy jajj nehogy leszopj most cica,hisz ez még csak az első randink!

Ha ilyen a nő, imádom! És nyilván viszonzom minimum egy jó nyalással, ha nem utasít vissza ő sem!

2023. okt. 2. 16:30
 6/40 anonim ***** válasza:
79%
Jöhet
2023. okt. 2. 16:31
 7/40 anonim ***** válasza:
59%

Ha életed szerelmet keresed, legalabb a második randiig bird ki. De én azt mondom a fokozatosság a lényeg. Elsőn jó kedv, másodikon csók,harmadikon oral, utana sex. Nálam ez van beallitva kozeptemponak. Aztán elfogadom ha valami lassabb, vagy épp gyorsabb.

De ha nem ferjednek Szántód, akkor pippantsd le az elsőn. Én is szeretem, ha a kalandokban a nő is benne van és kiadja a szexualitást.

2023. okt. 2. 16:34
 8/40 anonim ***** válasza:
83%

Hát én két éve az első randin simán felmentem a páromhoz.😅

Most már együtt élünk és közösen tervezzük a jövőt . Nem ettől függ a kapcsolat komolysága.

2023. okt. 2. 16:44
 9/40 anonim ***** válasza:
89%

Ha jól csinálod akkor azt mondják juhééééééééééé, mikor találkozunk legközelebb? 😂

Egyébként egy kapcsolat tartóssága NEM attól függ hogy hányadik randik történik valami. Hanem attól, hogy mennyire illeszkedik két ember személyisége.

Több párt ismerek akiknél alkalmiból fejlődött kapcsolattá, első randin minden is megtörtént s boldog családot alkotnak. S nagyon sok olyat ahol minden "nagykönyv"-szerűen történt mégis szétmentek.

2023. okt. 2. 16:45
 10/40 A kérdező kommentje:
9es nagyon igazad van.
2023. okt. 2. 16:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!