Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki volt már erotikus fotózáson, vagy tervezi mi motiválja?
Figyelt kérdés
2023. okt. 1. 14:53
1/16 anonim válasza:
Pénz, izgalom, magamutogatás.
Lehet választani.
2/16 anonim válasza:
Én azért mentem mert karácsonyra össze szeretnék állítani a páromnak a képekből egy egyedi naptárt. Tudom, hogy örülni fog neki mert sokat jegyzetel naptárba/időpontok stb :)
3/16 anonim válasza:
Saját magamert csináltam.
Hogy bebizonyítsam, bennem is ott van a sexi nő.
Profi smink, frizura, és fotós.
Az eredményt 2 év után is csodálom.
Hihetetlen, hogy az a csaj a képekről vissza néz az én vagyok.
5/16 A kérdező kommentje:
14:58
Kinek mutattad, mutatod ?
Nem kérek képet!
2023. okt. 1. 15:01
6/16 anonim válasza:
Egyszer voltam ilyenen, hat egy oriasi szex lett belole:D N
8/16 anonim válasza:
Csak a pénz.
Kellet gyosan jött,kevés belefektetett idővel és energiával.
10/16 anonim válasza:
Általában pénzért jönnek a lányok fotózásra. Aztán java része simán marad videózni is egy kicsit. Meglepően sok lány indul be fotózás közben, s onnantól kellő motivációval sokminednre rávehetőek :) (és nem, soha nem erőszakoskodok senkivel...)
Egy-két óra alatt simán meg lehet keresni ötven ezret minimum, de attól általában inkább csak többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!