Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti részt vennétek erotikus fotózáson ha a fotós garantálná h a képek csak Nálatok maradnak meg?
Figyelt kérdés
Indokoljatok is légyszi és kort is írjatok ha lehet 😊2018. nov. 26. 14:23
1/7 anonim válasza:
Én nem, mert hiába ígérgeti, hogy csak nálam maradnak meg a képek, nem bíznék benne. Kivéve, ha ismerem az illetőt, és tudom, hogy megbízható.
21N
2/7 A kérdező kommentje:
És ha előtted törli ki a fényképezőjéből, miután Neked odaadta?
2018. nov. 26. 14:29
3/7 anonim válasza:
Én már voltam, simán csak azért mert akartam. Megyek majd fehérneműsre is 21N
4/7 anonim válasza:
Nekem volt fotós exem, neki megengedtem, de egy ismeretlennek nem engedném.
5/7 anonim válasza:
Én nem, egyszerűen csak azért, mert nincs igényem ilyen képekre saját magamról. :D
6/7 anonim válasza:
Ha utána a kép csak nálam lesz meg, akkor nem értem mi értelme ennek a fotózásnak.
De a kérdésre válaszolva, nincs szükségem ilyen képekre így nem mennék el.
7/7 anonim válasza:
Hogyhogy nem erted mi ertelme a fotozasnak? Miert szerinted egy fotos aki megrendelesre fotozik az maganak csinalja a kepeket?
A megrendelesre keszult anyag sosem muveszet kategoria.
Szvsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!