Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy négy éve együtt vagyunk a barátnőmmel és nem engedi seggbe és orálisam is csak évente 1-2 alkalommal elégít ki?
Egy lelki sérült lány/nő szerintem így akart megfelelni a férfiaknak és mondom ezekután teljesen megundorodott ez elég gyakori.
Valószinűleg ez nem fog változni már, ezért érdemes olyat kereseni aki kevesebb ilyen sérülést hordozz vagy egyáltalán nem. Az ilyesféle kiéltem magam, több tucat férfi átment mindenhogy, mindig egy beteg női lelket eredményezz.
#15 mondjuk ki őszintén: egy igazi kis ribi, aki így akarta “elnyerni” a pasik megbecsülését, de ez sosem jött neki össze, mert ez az út vezet oda.
Aztán most, hogy már érzi a dolgok nyomait magán, egy szelid balekkal akar együtt lenni, aki majd úgy fogja szeretni, mint élete szerelmét.
Ez a kettő életvitel nem összeegyeztethető. Kurvából lesz a legjobb feleség, tartja a mondás, de ezt nyilván úgy kell értelmezni, hogy én is megkapom mindazt, amit előttem mindenki.
15
Vagy összejött olyannal akinek átlagon felüli mérete volt, és meg dugta hogy hiába volt ő a környék k.vája, utána már nem mentek neki ezek a dolgok.
Ha csak azt írtad volna hogy seggbe nem engedi, arra tippelnék hogy esetleg túl nagy a farkad.
Vannak csajok, akik a kisebbel vagy normállal még hajlandóak análra, de nagynak tabu a hátsó bejáratuk.
De így hogy szopni is ritkán szop, hát elég érdekes...
Valami oka biztosan van!
Én lecserélném egy olyanra, aki megfelel a szexuális igényeimnek.
Annál rosszabb nincs mikor úgy élitek egymással az életeteket, hogy a szex nem az igazi.
Ha nem szopna le a párom, nem 4 év, 4 alkalom után elzavarnám!
Anál nélkül még elvagyok, de néha az sem rossz azért, ha van.
Fiatal vagy még és annyi lány van...!
Kérdezted már tőle hogy vadidegeneknek miért engedte, csinálta, neked meg aki a párja, akit elvileg szeret miért nem?
Vagy hogy idegenekkel csinálná e most is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!