Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy négy éve együtt vagyunk a barátnőmmel és nem engedi seggbe és orálisam is csak évente 1-2 alkalommal elégít ki?
Figyelt kérdés
Saját bevallása szerint sokaknak engedte seggbe, meg orálisan is pl szórakozóhelyen sokakat kielégített, miután megdugták, de azt mondja, hogy neki ez egy érzelmi kapcsolatba nem fér bele. Most ő 23 éves, én 24.2023. szept. 30. 22:54
1/19 A kérdező kommentje:
Ez nekem elég fura.
2023. szept. 30. 22:54
2/19 anonim válasza:
Hazudik és hülyének néz a retek ribi. Kukába vele.
3/19 anonim válasza:
Mert bedőltél az első cafkának, aki széttette a lábát.
4/19 anonim válasza:
Mond neki hogy a barátnője felajánlotta hogy megteszi, ha ő nem. Mindjárt szopni fog:)
5/19 anonim válasza:
Mert akkor sem örömmel csinálta, hanem mert a pasik forszírozták. Illetve elképzelhető hogy túl sok negatív érzetszál kapcsolódik neki hozzá.
6/19 anonim válasza:
Tehát 19 éves koráig nagyon sokan negdugták mindenhogyan diszkóban, akiket utána leszopott...
Hát... Szerintem vannak itt nagyobb bajok is mint amit írsz.
De ettől eltekintve ha néha mégis engedi és nem fáj neki, akkor nem tudom mi a baj. Orállal is ugyanez, ha annyira undorodna, egyszer se csinálná.
Ezek szerintem olyan dolgok ami valakinek vagy tabu (bármilyen okból), vagy nem.
7/19 anonim válasza:
Mert a többi pasinak meg akart felelni, neked viszont nem... tartalék pasi vagy nála, amíg nincs jobb.
8/19 anonim válasza:
Szóval a kis rib*nc mindenkit leszopott meg mindenki seggbe kúrta, viszont neked egyiket sem teszi meg. Hát haver vagy te vagy a balek, vagy sikerült megtalálni az egyik leg gyászabb nőt.
9/19 anonim válasza:
Mert már az oviban a hintalovon kiégett....
10/19 anonim válasza:
Kuka ez a kis seggbek.rt ribi, ha egy vadidegennek megenged mindent, de annak, akit szeret, annak meg semmi kényeztetés.
Lehet lepontozni, 45+ os nőknek, és hasonló kiélt, kiégett fapináknak.
Én dobnám, aztán kukázza ki az, aki akarja. Csak kihasznál, ebből látszik. Valószínűleg tudja, hogy neked mindegy mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!