Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nőt is csak a fiatal(abb) férfiak izgatnak, még 35-40 felett is?
Figyelt kérdés
Na nem a 17 évesek persze, hanem a 25-32, max 35 évesek kb.2023. szept. 29. 17:56
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Ők is, hiszen nem vagyok vak, de az öreg pasasok is
18 szavazat
1/8 anonim válasza:
Hát én 23 vagyok, és több idősebb nővel is találkoztam már, akit az én korosztályom érdekelt:D Volt akivel le is feküdtem, és nagyszerűen éreztük magunkat. De az is előfordult már, h munkatársnőm tetszett nagyon, és jöttük ki nagyon jól, csak férje volt.
2/8 anonim válasza:
Én 22 vagyok, engem még 20 évesen is lekisfiúzott egy 30as nő, ahogy meglátta a koromat, persze ezt nem vettem sértésnek, örültem is neki hogy annak számítok még hozzá képest. :D De sajnos a legtöbb ilyen korú nő kapuzárási pánikos aki le akart volna feküdni velem, ezért egyikkel sem mentem bele.
3/8 A kérdező kommentje:
Kapuzárási pánik 45 körül van, miről beszélsz te?
2023. szept. 29. 18:44
4/8 anonim válasza:
Bármikor lehet az embernek kapuzárási pánikja, attól, hogy van olyan statisztika, ami azt mutatja általában akörül kapnak kapuzárási pánikot a nők, nem jelenti azt, hogy ne lehetne korábban valakinek, mivel ez egy pszichológiai jelenség. :D Kicsit MC Isti stílusúan válaszoltál, sok eszed lehet.
5/8 A kérdező kommentje:
Jaja, neked aztán sok van a 22 éveddel :D
Változó kornál jön elő ez a nőknél, ami 45-50 körül van.
2023. szept. 29. 19:03
6/8 anonim válasza:
Én elhiszem, hogy a legtöbb nőnél akkor jön ez elő, de mivel ez mentális állapot és nem biológiai, semmi nem zárja ki azt, hogy ne következzen be hamarabb a dolog. Rengeteg kapuzárási pánikos 30ast ismertem sajnos.
Jajj nekem, csak 22 éves vagyok :( most nagyon megbántottál ezzel.
7/8 anonim válasza:
28 éves nő vagyok engem eddig hidegen hagyott a nálam fiatalabb korosztàly, aztán idén valamiért elkezdtek bejönni a fiatalabb férfiak is.
8/8 A kérdező kommentje:
30 körül azon paráznak a nők, hogy kifutnak a gyerekvállalásból, már aki akar persze. Az nem kapuzárási pánik...
2023. szept. 29. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!