Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok miért sokkal félénkebbek, mint 10 éve?
Olyan 10-15 éve sokkal bátrabban voltak benne képcserébe a lányok/nők, mint most. Értem ez alatt az akármilyen képeket is.
Ennyire megették volna, amit a TV szugerált a fejekbe? Olyan storym van régről, csak úgy özönlödtek a cicis képek. Ráadásul elég jól is voltak, nagy arányban.
Természetesen SOHA nem éltem vissza semmilyen képpel (mint úgy általaban a bizalommal sem tenném)
"Olyan 10-15 éve sokkal bátrabban voltak benne képcserébe a lányok/nők, mint most. Értem ez alatt az akármilyen képeket is."
Normális képcserében szerintem még benne lennének a lányok, viszont te és a hozzád hasonlók nem bírjátok felfogni, hogy senki nem kér tőletek pöcsképet. És ne fogd a médiára, mert képzeld, én is néztem tévét gyerekkoromban, mégsem jutott soha eszembe farokképeket küldözgetni kéretlenül. Cicis képekért meg ma már elég felütnöd a googlt, szerintem nem kell leírnom a megfelelő kulcsszavakat, tudod azt magadtól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!