Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok miért sokkal félénkebbek, mint 10 éve?
Olyan 10-15 éve sokkal bátrabban voltak benne képcserébe a lányok/nők, mint most. Értem ez alatt az akármilyen képeket is.
Ennyire megették volna, amit a TV szugerált a fejekbe? Olyan storym van régről, csak úgy özönlödtek a cicis képek. Ráadásul elég jól is voltak, nagy arányban.
Természetesen SOHA nem éltem vissza semmilyen képpel (mint úgy általaban a bizalommal sem tenném)
10-15 éve még az internet aranykorát" éltük
Nem mindinkinek volt internete vagy nem logott rajta annyit.
Ma minden hülyének van internetje. Rendszeresek lettek az internetes zaklatások, a pedófilóknak egy tökéletes vadászterep stb. ÍGy nem kell csodálkozni , hogy mindenki óvatos. Nyilván van olyan aki nem él vissza de van olyan is aki visszél és elküldi a havenak meg a haver haverjának vagy feltesz a netre. És onnantól ez halott ügy
Szerintem inkább óvatosabbak. Lehet, hogy velem van a baj, de nekem az a megérzésem, hogy manapság sokkal több a kattos ember, megnőtt az internetes bűnelkövetések száma, és ebben a fiatal lányok különösen veszéleztetettek.
Szerintem muszáj kifejleszteni egyfajta tudatosságot (ffiként is) nemcsak a személyes találkozásoknál, de az online világban is.
(F vagyok, de szerintem ezt bárki írhatta volna)
Akinek van egy kis esze az gyorsan kiszűri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!