Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párom prostinak nevez, mert a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom prostinak nevez, mert a kutya a kedvenc pózom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A kapcsolat elején azt mondta, hogy neki ez a második kedvenc póz, én jeleztem, hogy nekem ez a legjobb, amitől el tudok menni. Mikor csináljuk nagyon élvezi, és állandóan meg kell állni, hogy mèg bírja, de később feldobálja, hogy olyan vagyok, mint egy prosti, mert velük is csinálta már, és ez neki kiábrándító. Emiatt elég frusztrált vagyok, már nem is élvezem a szexet, mert le vagyok húzva. Aztán fel van dobálva, hogy nincs orgazmusom. Mit tegyek?

2023. szept. 28. 23:04
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk legyél olyan emberrel, akit az érdekel, hogy neked is jó legyen és élvezd a szexet.

Szerintem semmi gond nincs egyik pózzal se. Nem is értem honnan veszi, hogy akkor k...va lennél. Nekem tetszene, hogy látom rajtad, hogy élvezed, akármilyen pózról is legyen szó.

2023. szept. 29. 09:37
 32/43 anonim válasza:
100%
Egyik pózzal sincs gond alapvetően, a pároddal rendezni kell ezt a nézeteltérést, vagy csináld olyannal aki nem tesz utána megjegyzéseket
2023. szept. 29. 09:40
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsétlen kisgyerek, azt hiszi, nagy macsó lesz, hogy emiatt leprostiz, közben meg ő is nagyon élvezi, sőt, alig bírja hogy ne süljön el 2 perc után a kukija…. Ezzel próbálja magának a férfiasságát bizonygatni, közben csak egy balfassz…
2023. szept. 29. 10:29
 34/43 anonim ***** válasza:
74%

Dobni kell a pasit. Egy idióta gyökér kisgyerek valami komplexusokkal. Nem tudom mit bizonyítgat ezzel magának vagy neked de küld el a jó anyjába. Ha te qrva vagy akkor az anyja is az mert szinte biztos, hogy az is csinálta így életében.

Mindketten élveztek egy pózt erre amikor ő már ki lett elégítve akkor hirtelen qrva lettél? Amíg a kis farka benned volt addig miért nem zavarta, hogy kiben van? Szóval én úgy kihajítanám mint a szart.

2023. szept. 29. 11:35
 35/43 anonim ***** válasza:
82%
Hadd ott amig nem késő.
2023. szept. 29. 12:31
 36/43 anonim ***** válasza:
65%

27

Nem szeretném megbántani az érzéseidet, de érdemes lenne szövegértésre gyúrnod.

2023. szept. 29. 16:09
 37/43 anonim ***** válasza:
31%
Kedvencem a kutya, csináld velem. Análnál is az a kedvencem.
2023. okt. 2. 09:16
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt kb.az összes pasit felizgattál a kérdéseddel és szívesen rádugranánk hátulról! 😁
2023. okt. 2. 10:17
 39/43 anonim ***** válasza:
31%
De milyen fajta kutya az?
2023. okt. 2. 14:20
 40/43 anonim ***** válasza:
65%

Tök mindegy mert minden kutya egyformán kefél.

2023. okt. 2. 14:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!