Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párom prostinak nevez, mert a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom prostinak nevez, mert a kutya a kedvenc pózom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A kapcsolat elején azt mondta, hogy neki ez a második kedvenc póz, én jeleztem, hogy nekem ez a legjobb, amitől el tudok menni. Mikor csináljuk nagyon élvezi, és állandóan meg kell állni, hogy mèg bírja, de később feldobálja, hogy olyan vagyok, mint egy prosti, mert velük is csinálta már, és ez neki kiábrándító. Emiatt elég frusztrált vagyok, már nem is élvezem a szexet, mert le vagyok húzva. Aztán fel van dobálva, hogy nincs orgazmusom. Mit tegyek?

2023. szept. 28. 23:04
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez téged bánt, akkor dobd a srácot, mert egyálltalán nem becsül, nem szeret.

Ha neked ez belefér, akkor tűrj.

2023. szept. 28. 23:32
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
#9 aha és szakítani csak két hét után lehet ugye? Ha menet közben derül ki róla, hogy egy destruktív, a másik önbecsülését összetörő, negatív figura, sötét pöts akkor életed végéig vele kell maradni vagy mi?
2023. szept. 28. 23:35
 13/43 anonim ***** válasza:
100%
#9 és milyen szerződés köt ahhoz hogy egy gyökérhez tartozz? mikor jár le?
2023. szept. 28. 23:36
 14/43 A kérdező kommentje:
Ezt egy szóval sem mondtam :) nem véletlenül írtam ki a kérdést
2023. szept. 28. 23:37
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg? mi a kérdés.. dobd a gyökeret cicám. :D
2023. szept. 28. 23:39
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Megkaptad a választ, de mégis mit vártál? Milyen voodoo varázsigét mormolj el, hogy normális legyen a pasid? Mert a leírás alapján úgy tűnik nem lesz az.
2023. szept. 28. 23:40
 17/43 A kérdező kommentje:
Csak válaszokat vártam, senki nem kérte, hogy ,,normális,, legyen… :) mitől vagytok ilyen indulatosak?
2023. szept. 28. 23:46
 18/43 anonim ***** válasza:
100%
#17 nem vagyunk indulatosak, neked akarunk jót. Csak nem akarod elfogadni a válaszokat, de a te életed, mindenkinek jogában áll úgy elbaltáznia ahogy akarja :)
2023. szept. 28. 23:49
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
Ja, akkor jó neked így... akkor hajrá.
2023. szept. 28. 23:49
 20/43 A kérdező kommentje:
Egyik válaszban sem írtam, hogy jó nekem így. Feltettem egy kérdést. Nem értem miért ez a reakció, hogy akkor maradjak benne, ha illyen hülye vagyok. Miről beszéltek?
2023. szept. 28. 23:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!