Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom prostinak nevez, mert a kutya a kedvenc pózom, mit tegyek?
Azt mondtuk hogy ez egy görény ---> senki se kérte hogy normális legyen --> Akkor maradj vele --> nem írtam hogy jó nekem így..
Na tipik, akinek semmi se megfelelő..
Ha én lennék ilyen helyzetben, akkor szélnek ereszteném, miután leprostizott.
De lehet, hogy előtte még a poén kedvéért belemennék a szerepbe, és onnantól fogva minden alkalommal, amikor kezdeményezni próbál, mondanám neki, hogy ha szexelni akar, akkor 40 ezer forint lesz, ha odaadta, folytathatjuk.
Kedves Kérdező! Nem fog tetszeni amit írok. Egyedül Te tehetsz a kialakult helyzetről és Te tudsz csak változtatni rajta.
A férfiak minél könnyebben, minél kevesebb energia és érzelem befektetéssel akarnak szexuális örömöt. Neked kell kiharcolni az orgazmusodat minden egyes alkalommal, amíg nem az lesz a standard. Könnyebb ilyen fórumokon, és a barátnőknek panaszkodni, mint tenni a dolgokért.
De ha csak azért írtad, hogy az itteni jóakaratú emberek megerősítsenek abban hogy szakíts a pároddal akkor más a helyzet.
-Mondom ezt férfiként.
27es
Nem arról volt szó hogy a kérdezőnek nincs orgazmusa.
Leírta hogy neki ebben a pózban van ezt élvezi és jó neki .
A párja a póz miatt lekurvázta.
Szerinted ez rendben van h valakit lekurvázunk azért mert van 1 póz amit szeret és élvez
És maradjon egy olyan pasival aki degradálja a legintimebb helyzetben ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!