Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudnám levarrni a szomszé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám levarrni a szomszéd búvalbaxxott csajt?

Figyelt kérdés

Van a szomszédomban egy kiscsaj, fura szerzet. Kb saját világa van, nagyon magának való, mosolyogni nem nagyon látni. Jellemzően nem köszön vissza senkinek, tulajdonképpen nem tudom, hogy ennyire beképzelt, vagy valami frusztrációja van.

Az évek alatt volt 1-2 pasija, már hónapok óta egyedülállónak tűnik.

Viszont tutajos teste van, feszes, mint egy macska.

Szerintetek hogyan tudnám megfektetni? Általában a normál utakat szoktam követni: randi, vacsi, ismerkedes, szex, de nála ez nem játszik, vissza se nagyon akar köszönni :D

szóval akinek volt már dolga ilyen defektessel, megoszthatná a tapasztalatait.

2023. szept. 27. 21:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy búval b@szott, vagy csak ilyen a személyisége? Nem mindenki 24/7 buborékoló vidámság alapjáraton.

Egyébként be kell próbálkozni. A sütemény sütős, átcsöngetek nekem annyira nem szimpatikus, főleg ha korábban nem is nagyon beszélgettetek. Valami természetesebbel könnyebben menne.

Plusz mire kell amúgy? Csak egyéjszakás kufircra, vagy tartósat szeretnél? Mert egy lepedőrángatásért lehet nem éri meg az a balhé, ami abból lesz utána, hogy levarrtad a szomszédot aztán otthagytad.

Ha komolyabb érdekel, akkor érdeklődj utána mi a hobbija, érdeklődési köre. Biztos lesz olyan, amin keresztül könnyebben kapcsolódtok, onnan meg sima menet kenyérre kenni egy lányt, még akkor is, ha gyakran befordul a saját kis sarkába.

2023. szept. 28. 07:50
 12/19 anonim ***** válasza:

AZért jó nagy lúzer vagy ha még nem is beszélgettél vele és dugni akarod máris.

Így sose jön össze , ebben biztos lehetsz.

2023. szept. 28. 08:43
 13/19 A kérdező kommentje:

11/12: miert lennek luzer? nem baratnonek akarom, csak par alkalomra, ennyi.

nem kotelezo mindenkivel jarni.

altalaban normalis kapcsolataim vannak, de o baxxa a fantaziam es most epp szabad vagyok :) nem tudom mit kell ezen magyarazni vagy elitelni

tippeket kertem

2023. szept. 28. 12:21
 14/19 anonim ***** válasza:

Akkor amúgy mi tart vissza attól, hogy elé állj és megmond neki, hogy becsavarnád a lompost?

Valszeg elhajt a faszba, ha nem vagy egy kigyúrt görög félisten, álmainak megtestesült lovas szobra, de legalább nem itt vernéd a nyálad.

Nem hiszem abból a leírásból, amit ideokádtál róla, hogy ő páralkamas kufircokat keresne, vagy egyáltalán szüksége lenne rá, de így legalább ha gyorsan elhajt és lefossa a fejed, akkor talán te is jobban jársz és nem ásod el magad jobban egy olyan csajnál, akivel utána is valszeg sokat fogsz találkozni, mert ott lakik a szomszédodban.

Ha nem érted, hogy ez miért lehet szar neked, akkor vagy nem volt még elég szakításod, vagy nővel nem voltál még és azért lehet még szimpatikus az a 15 perc élvezkedés, amíg 5-6x megtolod szemben azzal, ami utána jöhet.

Tipp amúgy: Szórd meg pénzzel, parkolj elé egy drága kocsival és tépd le a pólód a külföldön barnított kockahasadról. Ha ott akkor nem veti rád magád, akkor nem is fogja.

(Azért ne a kávéautomatás aprót vágd hozzá, mert az fáj, meg amúgyis ciki - bankjeggyel próbálkozz.)

2023. szept. 28. 13:51
 15/19 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem ez a lány egészen hasonlít hozzám. Bár búvalbaszott nem vagyok, de egy kedves, mosolygós típus sem.

Ha tetszene a srác, aki meg akar dugni, annak örülnék legjobban, ha egyenesen előállna vele. Lehetőleg akkor, amikor alkalom is van, és én magam teperném le.

2023. szept. 28. 21:01
 16/19 A kérdező kommentje:
15: koszi:) ezt fogom csinalni
2023. szept. 29. 06:56
 17/19 anonim ***** válasza:
Kérdező: bejött amit a 15. írt? Mesélj.
2023. dec. 4. 21:42
 18/19 A kérdező kommentje:
17 sajna nem, probaltam vele szoba elegyedni, de semmi :D valoszinuleg valami mas defektje van, mintha meg se hallana amit mondok neki.
2023. dec. 5. 23:35
 19/19 anonim ***** válasza:
Mennyi erkölcscsősz van a gyakorin. Valószínűleg mindig ugyanaz a 2-3 fotelharcos írja ezeket az okoskodó és degradáló hozzászólásokat.
2023. dec. 6. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!