Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudnám levarrni a szomszé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám levarrni a szomszéd búvalbaxxott csajt?

Figyelt kérdés

Van a szomszédomban egy kiscsaj, fura szerzet. Kb saját világa van, nagyon magának való, mosolyogni nem nagyon látni. Jellemzően nem köszön vissza senkinek, tulajdonképpen nem tudom, hogy ennyire beképzelt, vagy valami frusztrációja van.

Az évek alatt volt 1-2 pasija, már hónapok óta egyedülállónak tűnik.

Viszont tutajos teste van, feszes, mint egy macska.

Szerintetek hogyan tudnám megfektetni? Általában a normál utakat szoktam követni: randi, vacsi, ismerkedes, szex, de nála ez nem játszik, vissza se nagyon akar köszönni :D

szóval akinek volt már dolga ilyen defektessel, megoszthatná a tapasztalatait.

2023. szept. 27. 21:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
70%

Kérdezd meg tőle bejössz-e neki, mert szívesen felpróbálnád...

Ha belemegy és jól megcsinálod, le se fogod tudni vakarni!

2023. szept. 27. 21:36
 2/19 A kérdező kommentje:
1-es nem en nyomtam negativat!! Koszi a valaszt :D
2023. szept. 27. 21:40
 3/19 anonim ***** válasza:
77%
Hát úgy nehéz ha vissza se köszön, szobaállna veled? Anélkül is meg lehet fektetni, csak nem túl legális:DD
2023. szept. 27. 22:02
 4/19 A kérdező kommentje:

3as

hat az ez.. itt akadtam el en is. nem tudom, hogy lehetne ravenni egy menetre.

gondoltam valami kamu indokkal becsongetek hozza, akkor nem tud kiterni a koszones meg a valasz elol.

2023. szept. 27. 22:06
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Attól még nem defektes az a csaj hogy ellenszenves vagy neki :D
2023. szept. 27. 22:07
 6/19 A kérdező kommentje:

5 nem csak en vagyok neki ellenszenves :D mindenkivel ilyen. beszeltem par kozos ismerossel, veluk is ilyen, senki nem tudja, valojaban mi van mogotte.

es a titkat sem tudjak

2023. szept. 27. 22:10
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Normál buliban, vagy akárhogy ismerkedve hogy próbálnál bevágódni? Na itt is pont így kellene a szimpátiáját elnyerned (értsd.: tuti tipp nincs). Hogy bejössz-e neki pasiként vagy sem, azt meg innen a távolból ki nem találjuk.
2023. szept. 27. 22:22
 8/19 anonim ***** válasza:
77%
Próbálj meg becsongetni egy kis sütivel hozzá. Én amúgy is szoktam kedvessegbol sütit vinni a szomszédnak. Ha pitét sütsz, lehet venni fogja a célzást a filmből.😂
2023. szept. 27. 23:17
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
egy ilyen somolygó fuckboy nekem becsöngetne sütivel, az lenne az első gondolatom hogy beleverte
2023. szept. 27. 23:21
 10/19 anonim ***** válasza:
Szerintem süss egy pitét amibe belevered, és utána kívánni fog ha megetetted vele. Eskü beválik.
2023. szept. 28. 03:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!