Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a lányok ügyesebben és gyorsabban húzzák fel az óvszert a pasijuk farkára, mint a srácok ha magukra kell feltenni? 😁
Figyelt kérdés
2023. szept. 27. 12:58
1/11 anonim válasza:
Hát nem tudom mit lehet ezen bénázni, ránézel hogy melyik a jó oldal és ráhúzod.
De egyébként mindig magamnak húzom fel, mivel amúgyis én irányítom a dolgokat
2/11 anonim válasza:
Én ezt nem tapasztaltam még.
Nekem kb majdnem szétszaggatták a fitymafékem, amikor az volt, hogy ők húzzák fel.
Szóval jobb ezt magamnak, és gyorsabb is vagyok.
Meg mivel nem okozok magamnak felesleges fájdalmat, ezért úgy gondolom ügyesebb is vagyok🤣🤣
34/F
3/11 anonim válasza:
Nálam eddig minden lány bénább volt, bár nem azért mert ügyetlenek voltak csak először akartak óvszert húzni a farkamra én meg már sokszor csináltam és tudom hol lehet elakadni stb :D Ja egyébként egy prostinak is "segítettem" pedig nála tényleg azt gondoltam egy másodperc alatt rajta lesz.
4/11 anonim válasza:
Az elsö lehetöségemnél tudatosan elég sokat gyakoroltam, hogy jol menjen. Nem akarok meglepetéseket a rossz koton használat, választás miatt!
5/11 anonim válasza:
Nekem a csajok szájjukal huzták fel kotont nekem.
Úgy kégyelmes és izgatobb .
6/11 anonim válasza:
Nekem is volt egy olyan bnom
Aki szájjal húzta fel
7/11 anonim válasza:
Eddig minden bnőmnél gyorsabb voltam.
8/11 anonim válasza:
Erős általánosítás a kérdés. Nekem akármelyik csaj próbálta nem igen ment neki könnyen, magamnak meg befogom a spermazsákot végiggörgetem és ennyi.
9/11 anonim válasza:
Mert hülyeség a kérdés úgy, ahogy van! Sok csajom bénázott vele, egy-kettő volt, akinek nagyjából jól ment, de még ők is lassabbak voltak tőlem.
10/11 anonim válasza:
Azért nem olyan nehéz azt felhúzni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!