Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan szophatnék ügyesebben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szophatnék ügyesebben?

Figyelt kérdés
Jó sok nyállal csinálom, de van mikor a barátomat sokáig kell és olyan is van, hogy el sem megy... Lehet gyakorolni
2018. okt. 1. 19:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlás. És engedd el magad
2018. okt. 1. 19:42
 2/8 A kérdező kommentje:

Ez lemaradt:

Lehet gyakorolni valahogy, hogy ha oda kerül a sor ügyesebb legyek???

20L

2018. okt. 1. 19:42
 3/8 anonim ***** válasza:
95%

Inkább az lenne a lényeg, hogy azt tanuld meg, hogy a barátodnak mi a legjobb.

Kérd, hogy irányítson, mondja, hogy mikor csináld gyorsabban, lassabban, erősebben, stb., adja ő a ritmust, mutassa meg, hogy hogy jó neki. Játéknak is kellemes és meg is tanulod, hogy hogy okoz neki örömöt.

Az nem feltétlenül probléma, ha sokáig tart. Ne parázz.

2018. okt. 1. 19:50
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
Gyakorolj egy banànon. Ha befejezted, meg is eheted. :))
2018. okt. 1. 19:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Krinolinon is lehet gyakorolni,az még finomabb.
2018. okt. 1. 19:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Én se tudok olyan jól szopni ne aggódj... csak engedd el magad, aztán majd belejövünk egyszer :D

20 L

2018. okt. 1. 20:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Akkor még egyszer, azok kedvéért, akik nem ismerik a Gyakorin a keresés szolgáltatást... Illetve még sokkal inkább azok kedvéért, akik mesterei akarnak lenni a kényeztetésnek.

(De ne pazaroljátok olyanra, aki nem viszonozza, és tanítsátok a fiúkat is.)

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Itt a #3 hozzászóló voltam.

2018. okt. 2. 08:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Engem furcsa mód mindig dicsérnek. Sztem a titka csak annyi, hogy élvezd! Ez latszik majd rajtad és ezért oda vannak a pasik. Én imadom csinálni, latni és hallani, ahogy élvezi a pasi. Totál nedves leszek tőle és ezért megőrülnek.
2018. okt. 2. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!